Čed Endru: Lider novog deep-tech talasa u Beogradu

0
Di-džej Čed Endru (Chad Andrew), lider novog američkog deep - tech house talasa, gostuje 1. februara po prvi put u Srbiji i to u beogradskom klubu The Tube
Čed Endru
Čed Endru

Momak sa sunčane Floride Čed Endru, koji je leto proveo na čuvenom ostrvu zabave Ibici, dolazi u okviru zimske turneje. Njegov deep i masan gruv kojim pleni svaka njegova traka vrlo brzo su skrenuli pažnju nekim od najuticajnijih faca svetske andergraund scene, kao što su Yaya, Enzo Siraguza, Gel Abril i Mark Antona.

Posle dve sezone u nizu na ostrvu zabave, Ibici, gde je radio na parti serijalu tINI & The Gang i nastupao u gotovo svakom klubu, postao je i ekskluzivac na label-u Dissonant, čiji je vlasnik upravo Mark Antona. Nastup Čed Endrua organizuje nova agencija na domaćoj elektronskoj sceni Dirty Bookings, kojoj je ovo ujedno i premijerna žurka.



Lepa uvertira za gostovanje Amerikanca su dve žurke ovog vikenda. Jedan od naših najboljih di-džejeva, Dejan Milićević, i naša di-džej dama Tijana T. imaće posle višemesečne pauze novi zajednički nastup u petak u 24. januara. Dan kasnije je velika Grotto Gathering žurka, na kojoj će nastupiti Oysha, Calavera & Manya, ali i duo Babysitters, koji su izdali za pretižne label-ove Hed Kandi i Ministry of sound. Kao specijalan poklon, u subotu će svi gosti koji dođu do 00.30 sati dobiti besplatne koktele.

 

makonda-tracker