Novi rekord! Preko 11 000 ljudi već spremno za EXIT 2014!

0
EXIT Avantura ove godine obara sve rekorde! Dva dana pre isteka promotivne ponude, ulaznice za festival već je obezbedilo 11 000 ljudi, što je istorijski maksimum EXIT-a u promotivnom periodu prodaje.

Interesovanje za festival je veliko u celom svetu, a pored domaćih ljubitelja festivala, prednjače fanovi iz Zapadne Evrope, i zemalja regiona Balkana.

Petnaesto izdanje EXIT festivala je u znaku EXIT AVANTURE koja donosi neverovatnu novinu - sedam dana letnje zabave na dva festivala u dve države. Jedan od najboljih evropskih festivala, EXIT, održaće se od 10. do 13. jula 2014. na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, a za njim sledi i SEA DANCE FESTIVAL koji će se od 15. do 17. jula po prvi put do sad održati na plaži Jaz, jednoj od najlepših plaža Jadrana.

Sutra kraj praznične akcije - jedna karta, dva festivala za 5.990 dinara

Iskoristi poslednju šansu da dobiješ kartu za SEA DANCE besplatno. Još samo danas i sutra do kraja dana u prodaji će biti povlašćeni kompleti ulaznica za EXIT po ceni od 5.990 dinara, sa 50% popusta u odnosu na redovnu cenu ulaznica za festival, uz koje se kao poklon dobijaju i karte za trodnevni SEA DANCE FESTIVAL na plaži Jaz u Crnoj Gori.

Od 15. januara cena četvorodnevne ulaznice za EXIT festival biće 5.990 din, dok će komplet EXIT AVANTURA (EXIT + SEA DANCE) moći da se kupi po ceni od 6.990 dinara. Posebne ulaznice za SEA DANCE festival biće puštene u prodaju naknadno.

Redovna cena ulaznica za EXIT biće 11.990 dinara, a za SEA DANCE 4.490 dinara. Više o ulaznicama na www.exitfest.org.

EXIT TRIP PAKETI - ulaznice, prevoz i smeštaj od 7.900 dinara!

Iskoristi festivalske aranžmane posebno dizajnirane za nezaboravni letnji provod, uz vrele julske noći, kampovanje pod vedrim nebom, putovanja sa ekipom, bezbroj utisaka i nesvakidašnje trenutke s mladim ljudima iz čitavog sveta! Samo još danas i sutra kupi pakete po posebnoj ponudi:

EXIT PAKET koji obuhvata ulaznicu za EXIT, prevoz iz tvog grada do Novog Sada i nazad, kao i smeštaj u EXIT kampu već od 7.900 dinara.

EXIT AVANTURA PAKET koji obuhvata ulaznice za EXIT i SEA DANCE, prevoz iz tvog grada do EXIT festivala, od EXIT-a do SEA DANCE festivala i nazad u tvoj grad, kao i kamp u Novom Sadu i na Jazu već od 13.900 dinara.

Promotivna ponuda traje danas do kraja dana. Više o paketima EXIT i EXIT AVANTURA, kao i rezervacija paketa na http://www.exittrip.org/srp/ .

 

makonda-tracker