Vesna Čipčić i Viktor Savić: Koliko osmeha, toliko bananica

0
U Knez Mihailovoj ulici sve prolaznike dočekalo je slatko iznenađenje – četvoro glumaca se takmičilo u deljenju Štark Bananica iz novog pakovanja od 400 grama koje je namenjeno deljenju sa dragim osobama.

Takmičenje u deljenju Štark Bananica i osmeha obradovalo je sve prolaznike, a takmičari su vrlo ozbiljno shvatili svoj zadatak i potrudili se da podele što više Bananica i za uzvrat od prolaznika dobiji osmeh.

Boda Ninković i Borka Tomović takmičili su se protiv Vesne Čipčić i Viktora Savića u sakupljanju osmeha od naših sugrađana, a za uzvrat su im poklonili po Bananicu iz novog pakovanja od 400 grama koje je od skora dostupno na našem tržištu i koje je upravo namenjeno deljenju sa onima koje volimo.

Ukupno je podeljeno više od 500 Bananica i skupljeno više od 500 osmeha, a pobednički par Viktor i Vesna, uspeli su da podele koju više Bananicu od Borke i Bode. Kako je cela akcija imala i humanitarni karakter, ukupan broj Bananica koji je podeljen u Knez Mihailovoj, poznati takmičari su nakon proglašenja pobednika odneli deci bez roditeljskog staranja iz Doma Drinka Pavlović.

Ovom interesantnom novogodišnjom akcijom predstaljena je Bananica u svom novom pakovanju od 400 grama koje će vam sigurno ulepšati praznične dane.

makonda-tracker