Večeras u Delta City-ju prvi poklon koncert finalista X Faktora!

0
Ukoliko ste ljubitelji dobre muzike I imate svog favorita u najpopularnijem pevačkom šou programu, pozivamo vas na prvi specijalni poklon koncert finalista X Faktora koji će se održati večeras u prazničkoj atmosferi šoping mola Delta City, sa početkom u 18 čas

Večeras će uživo nastupiti čačanska oluja Aleksandra Brković, devojka koja je svojim glasom rasplakala celu Srbiju i region: Tamara Milanović, talentovana trinaestogodišnja  Ilma Karahmet i najbolji kandidati iz Eminine grupe fantastični: Aleksa Perović, Haris Ćato i Lukijan Ivanović.

Novogodišnje X Faktor koncerte ulepšaće i glamurozna Coca-Cola jelka ispred koje posetioce očekuju razna iznenađenja i pokloni sponzora serijala, kao i specijalna promocija  X Phone smartfona odličnih karakteristika!

Izaberite model po svojoj želji i iskoristite priliku da na poklon dobijete i kartu za spektakularno finale prvog regionalnog X Faktora! Svaki potencijalni korisnik koji poseduje promotivni vaučer sa koncerata će, uz kupovinu X Phone-a, u bilo kojoj mt:s poslovnici dobiti i kartu za finalno veče X Faktora u Kombank Areni!

U ulozi voditelja večeras ćemo videti sjajnog osamnaestogodišnjeg Marka Savića, direktora sektora za radost u kompaniji Coca-Cola.

makonda-tracker