Novogodišnje gostovanje stranih DJ-eva u Loftu

0
Ovog petka, 27. decembra tačno u ponoć, za DJ pultom kluba nastupiće Benjamin Brighton, poznati nemački DJ našeg porekla – a subota u Loft donosi pravi duh Francuske uz promociju ekskluzivnog penušavog vina Belaire Rosé. Julian Loft ima posebnu čast da najavi
DJ Mendo, foto: Promo
DJ Mendo, foto: Promo

Nedavno otvoreni klub Julian Loft, koji je za kratak period postao jedno od najeminentnijih mesta za zabavu u gradu, nastavlja sa serijom gostovanja stranih DJ-eva!

Tačno u ponoć, ovog petka, svoj nastup za DJ pultom kluba Julian Loft započeće Benjamin Brighton, nemački DJ poznat po sjajnim minimal organic dance žurkama. Benjamin je poreklom iz BiH, ali je odrastao u Nemačkoj gde je započeo svoju DJ karijeru. Brighton je rezident DJ poznatog kluba Carpe Diem na Hvaru, a ovaj momak takođe poseduje svoju izdavačku kuću sa sedištem u Londonu i vlasnik je kompanije Organic Production. Beograđani će imati priliku da ga čuju u klubu Julian Loft ovog petka, 27. decembra tačno u ponoć, a ulaz će biti slobodan uz rezervaciju mesta.

U subotu, 28. decembra, Julian Loft donosi pravi duh Francuske uz promociju vrhunskog penušavog vina Belaire Rosé, poreklom iz Provanse. Osim u najboljoj muzici, karakterističnoj za Loft subotom, posetioci će 28. decembra moći da uživaju u tematskim performansima, imaće priliku da probaju Belaire Rosé penušavo vino, a biće i iznenađenja. Ulaz u klub biće slobodan uz rezervaciju mesta.

U Novu godinu Julian Loft ulazi sa još jednim DJ gostovanjem! Reprizu dočeka Nove godine obeležiće Mendo, švajcarska haus DJ zvezda španskog porekla. Ovaj momak poznat je po hitovima poput Everybody I Got Him, Gringo, Aventuras i Inocencia, koji su mu doneli Vicios nagradu za najboljeg novog izvođača u 2011. godini, a eminentni DJ-evi Luciano, Joris Voorn i Erick Morillo imenovali su ga za najboljeg novog producenta u 2009. i 2010. godini. Mendo dolazi u Loft za reprizu dočeka, 1. januara 2014. godine, a ulaz će biti slobodan uz rezervaciju mesta.

 

 

makonda-tracker