Novogodišnje humanitarno izdanje Mikser Design Food marketa

0
Novogodišnji Mikser Design Food market, tradicionalna Mikserova manifestacija koja spaja dizajn, hranu i inovativne tendencije u gastronomiji, u nedelju, 22. decembra u prostoru Mikser House-a okupiće više od 50 učesnika – malih i velikih proizvođača delikates

Prateći program će obeležiti humanitarna aukcija torti, a sva sredstva prikupljena ovom akcijom namanjena su deci bez roditeljskog staranja iz ustanove Jovan Jovanović Zmaj.

Mikser poziva sve ljude dobre volje da učestvuju u dobrotvornoj novogodišnjoj aukciji torti, koja se odvija 22. decembra u 13 časova, u okviru Mikser Design Food marketa, i da duh praznika podele sa onima kojima je to najpotrebnije – sa decom bez roditeljskog staranja iz ustanove Jovan Jovanović Zmaj. Mikser poziva sve građane i kompanije da učestvuju u licitaciji i kupovinom torte obezbede sredstva za poboljšanje uslova njihovog života – renoviranje ulaznog hola i popravku ulaznih vrata. Svi koji žele da učestvuju u aukciji mogu se prijaviti putem e-mail-a office@mikser.rs ili na broj telefona 062/8040136.

Torte su donirali: hoteli – Square Nine, hotel Moskva; restorani: Mikser House kantina, Dijagonala 2.0, Comunale, Iguana, Gnezdo Organic, Toro; kolačari – Tintolino, Home Made, Melani, Anđeli kolači, Dream of Cookies, Hungry Cupcake, Pop Bake, All Nut; klub Apartman; kulinarke Tamara Mihajlović, Nina Stiglic i Ana Milak. Akciju su podržali i prijatelji iz agencije Superstar, čiji će osnivač Aleksandar Đorđević i voditi aukciju.

Od 12 časova se odvija dečja radionica na kojoj će sva prisutna deca, uključujući i mališane iz ustanove Jovan Jovanović Zmaj učestvovati u oslikavanju novogodišnjih kolača.

U isto vreme se održava kulinarska radionica za odrasle – Novogodišnja trpeza, organizacije Na putu zdravlja, koju vodi Nada Ličina. Svi zainteresovani svoje prijave mogu poslati na naputuzdravlja@gmail.com, a participacija za učešće, sa degustacijom, je 1650 dinara.

Još jedna posebnost novogodišnjeg izdanja Mikser Design Food marketa jeste takmičenje za najkreativniji štand. Naime, izlagači pripremaju štandove u specifičnom, novogodišnjem ruhu, a posetioci će na licu mesta odabrati svog favorita, koji će kao nagradu dobiti besplatno učešće na sledećem Mikser Design Food marketu. Pobednik će biti proglašen u 18 časova.

Mikser Design Food market odvija se u nedelju, 22. decembra od 12 do 20 časova U Mikser House-u (Karađorđeva 46) i prava je destinacija za novogodišnju kupovinu interesantnih poklona. Ulaz na manifestaciju je slobodan.

makonda-tracker