Derik Karter u Depo magacinu

0
Čuveni čikaški producent i legendarni haus disk džokej Derik Karter nastupiće u subotu, 28. decembra u beogradskom Depou u Savamali.
Derik Karter, promo foto
Derik Karter, promo foto

Jedan od ključnih aktera čikaške hauis scene, za dva gramofona i miksetu staje već sa nepunih deset godina kao disk džokej na porodičnim zabavama. Ljubav prema muzici rezultira u redovnim odlascima u prodavnicu ploča sa roditeljima, koji možda tad i nisu mogli da pretpostave da će Derrick biti jedan od najboljih na svetu u svom poslu. Zahvaljujući intezivnoj karijeri, Carter je uvršten i u izbor 100 najpoznatijih građana Čikaga, gde su još svega dva house producenta: Felix Da Housecat i Frankie Knuckeless. Ono što ga bolje predstavlja među planetarnih ljubiteljima plesne muzike, svakako je nekoliko studijskih, kompilacijskih i čak 14 miks albuma, te desetine singlova i preko stotinu remiksa za imena kao što su Royksopp, Sade, Bebel Gilberto, Seal, Carl Cox, Sven Vath...

Ograničen broj ulaznica za ovu žurku već je u prodaji na blagajni Doma omladine, Bilet centra i drugim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa po ceni od 500 dinara.

makonda-tracker