Marko Kon, Srđan Čolić i Andrijana Oliverić u Zaleđenom kraljevstvu

0
U utorak, 10. decembra, u glavnom holu bioskopa Cineplexx postavljena je specijalna novogodišnja jelka koja najavljuje pretpraznično raspoloženje, ali i premijeru filma zaleđeno kraljevstvo koja je zakazana za subotu, 21. decembar u 18h. U bioskopima će se pri
Marko Kon, foto: promo
Marko Kon, foto: promo

Glumica Andrijana Oliverić i muzičari Marko Kon i Srđan Čolić, koji su učestvovali na sinhronizaciji ovog filma, pokazali su svoje umeće u ukrašavanju i kićenju ove jelke, i pritom se lepo zabavili.

Volt Dizni studio za animaciju, koji stoji iza hitova Zlatokosa i razbojnik i Razbijač Ralf, predstavlja Zaleđeno kraljevstvo predivnu komediju-avanturu. Ana (glas Andrijane Oliverić/ Lejle Hot), neustrašivi optimista, krenuće na epsko putovanje i udružiće se sa ekstremnim planinarom Kristofom (glas Ivana Bosiljčića) i njegovim pomoćnikom, irvasom Svenom kako bi našli njenu sestru Elsu (Jelena Gavrilović), koja je svojim ledenim čarima zaledila kraljevstvo Arendela u večnu zimu. Susrešće se sa ekstremnim uslovima, poput onih na Everestu, s mističnim trolovima, i urnebesno smešnim Sneškom po imenu Olaf (glas Stefana Bundala/ Marka Kona), ali Ana i Kristof će sa svim tim morati da se izbore kako bi spasili kraljevstvo.

Zaleđeno kraljevstvo prihvata suštinske elemente iz bajke Hansa Kristijana Andersena, Snežna kraljica. Andersen u njoj opisuje slomljeno ogledalo koje utiče na mladog dečaka, Kaja da posmatra svet na negativan način.

- Inspirisala nas je ta borba dobra i zla i poruka koju je Andersen dao. Takođe nas je privukla i Gerda, devojčica u priči koja želi da spasi Kaja. Njene karakterne osobine – optimizam, ljubav, snaga i odlučnost – počele su da formiraju naš budući lik Ane – kaže režiser filma Kris Bak.

Karte za premijeru filma Zaleđeno kraljevsto puštene u prodaju i mogu se kupiti na blagajnama bioskopa Cineplexx Delta City.

Volt Dizni studio za animaciju, donosi nam ovog puta nešto zaista posebno i drugačije, komediju i avanturu Zaleđeno kraljevstvo.

Ana (glas Andrijane Oliverić/ Lejle Hot), neustrašivi optimista, krenuće na epsko putovanje i udružiće se sa ekstremnim planinarom Kristofom (glas Ivana Bosiljčića) i njegovim pomoćnikom, irvasom Svenom kako bi našli njenu sestru Elsu (Jelena Gavrilović), koja je svojim ledenim čarima zaledila kraljevstvo Arendela u večnu zimu. Susrešće se sa ekstremnim uslovima, poput onih na Everestu, s mističnim trolovima, i urnebesno smešnim Sneškom po imenu Olaf (glas Stefana Bundala/ Marka Kona), ali Ana i Kristof će sa svim tim morati da se izbore kako bi spasili kraljevstvo.

makonda-tracker