mt:s Noć Reklamoždera sutra u Beogradu

0
U Sava centru 7. decembra od 20:30h biće mesto gde ćete u reklamožderskom, vedrom i kreativnom duhu uživati u šestočasovnom programu ciju selekciju potpisuje Jean Mariea Boursicot.
mt:s Noć Reklamoždera; foto: promo
mt:s Noć Reklamoždera; foto: promo

Tema 14-e beogradske mt:s Noći Reklamoždera je atletika.

Biće to Noć promocije najvećeg atletskog takmičenja u Srbiji i Beogradu,  20. po redu SPAR-a –Evropskog atletskog prevenstva u krosu, koje se održava 8. decembra u parku Prijateljstva na Ušću, sa početkom u 9:45 časova, u organizaciji Atletskog saveza Srbije i uz podršku Evropske atletske federacije.

U vedrom, reklamožderskom duhu, kao i do sada, promovisaće se i društveno korisne kampanje koje podižu svest svih građana i čine ovaj svet bezbednijim mestom za život.

Ove godine ćemo podržati kampanju: Kada voziš parkiraj telefon!, koju je, u saradnji sa Upravom Sobraćajne policije MUP-a Srbije i Srpskim komitetom za bezbednost u saobraćaju, pokrenula kompanija Telekom Srbija.

Kampanji su se kao promoteri pridružili i atletičari Ivana Španović i Emir Bekrić, najbolji atletičari Balkana u 2013. godini, sa namerom da se dobije što širi efekat podizanja svesti medju vozacima.

Tradicionalno proglašenje Naj Reklame- najpopularnije domaće reklame u 2013. godini, od strane publike ćemo saznati na početku večeri.

Izbor je samo na vama,  zato glasajte za svoje favorite na www.nocreklamozdera.com/glasanje i odlučite ko će ove godine odneti tu laskavu titulu.

Cena ulaznice: 700 din , prodaja karata:  blagajna  Sava Centra , Turistički informativni centar, Knez Mihajlova 5 (Robna kuća Beograd) i Ticketline.

Organizator mt:s Noći Reklamoždera: Agencija SuperStar Worldwide www.nocreklamozdera.com

makonda-tracker