Premijerni nastup Zap Me Strobe u Beogradu!

0
Zap Me Strobe čini dvoje mladih ljudi, Ivee i Damjan Eltech, oboje veoma različiti, spojili su se u ideji da stvore nešto o čemu su oboje tokom dugih karijera skriveno sanjali, a premijerno će se predstaviti domaćoj publici u klubu Plastic 13. decembra
Ivee i Damjan Eltech; foto: www.zapmestrobe.com
Ivee i Damjan Eltech; foto: www.zapmestrobe.com

Ivee kao prva devojka sa ovih prostora i i dalje najpoznatija producentkinja techno muzike ovog dela Evrope, unela je u projekat Zap Me Strobe dugogodišnje iskustvo nastupa po celom svetu na najvećim festivalima i klubovima. Njen rad je objavljen na prestižnim Nemačkim izdavačkim kućama kao i mnogim drugim. Došao je trenutak, kada upoznaje Damjana, da se udruže i spoje sve nagomilane ideje. Damjan Eltech, domaćoj publici je odlično poznat po hitu Mama, koji je ukazao na stanje našeg društva na duhovit i zabavan način, ali neverovatno iskren i precizan. Ovaj hit, u ovom trenutku broji skoro 4 miliona pregleda na Youtube.

Zap Me Strobe dvojac uveliko nastupa po svetu, Austrija i Nemačka su prve zemlje koje su im otvorile vrata i ponovo im se vraćaju iz vikenda u vikend.

Zvuk koj donose serijalom žurki Zap Slap je elektro house koji je zapalio ceo svet. Ni jedan muzički pravac ne napreduje tom brzinom i stigao je i kod nas.
Pored njihove muzike, čije se izdanje najavljuje na poznatom labelu, predstaviće najveće hitove festivala kao što su Tomorowland i Ultra festival.

Pogledajte vrlo simpatičnu najavu za ovaj događaj:

makonda-tracker