Laguna proslavila 15 uspešnih godina rada

0
U utorak, 3. decembra, izdavačka kuća Laguna na veoma veseo i zanimljiv način proslavila je svoj 15. rođendan žurkom u Kasina Baru i promocijom Radija Laguna koji je počeo sa radom 29. novembra. Laguna se u proteklih 15 godina učvrstila kao jedan od najvećih i
Branka Pujić, Irina Radović, Vanja Gavrovski, Nataša Ristić, foto: promo
Branka Pujić, Irina Radović, Vanja Gavrovski, Nataša Ristić, foto: promo

Vlasnik Lagune Dejan Papić je osnivač Udruženja izdavača i knjižara Srbije, kao i knjižarskog lanca Delfi, a od nedavno i Radija Laguna oko koga su se na 93,7MHz okupili Irena Horn, Đura Svilar, Uroš Bogdanović, Mirjana Bobić Mojsilović, Vanja Bulić, Dejan Cukić, Aleksandar Saša Ignjatović i mnogi drugi.

- Zahvaljujem se svima vama koji ste večeras ovde sa mnom i nadam se da ćemo ubuduće mnoge uspehe zajedno slaviti u ovako lepoj atmosferi. Radujem se što će ljudi pored čitanja dobrih knjiga od sada uživati i u dobroj muzici i programu na Radiju Laguna - rekao je Dejan Papić.

Dejan Papić istakao je da je Radio Laguna poklon svim Beograđanima i tim povodom pozdravio i pozvao programskog direktora Uroša Bogdanovića da kaže nešto više o konceptu i o programu novog gradskog radija.

- U 21. veku slušaoci zahtevaju i zaslužuju radio pripremljen po najnovijim standardima i maksimalno prilagođen njihovim potrebama. Radio Laguna je upravo takav program i pripremio beogradskoj publici. To je radio s odličnom muzikom, kvalitetnim zvukom, radio koji informiše o svim temama značajnim za područje koje pokriva. Koncept radija nastao je na osnovu smernica koje smo dobili istraživanjem, a koje smo sproveli uz pomoć austrijske kompanije Mindtake. Za audio-identitet radija odgovorna je čuvena američka firma Groove-worx. Reč je o firmi koja je radila sa Majklom Džeksonom, Stivijem Vonderom, Bilijem Ajdolom i mnogim drugim svetskim zvezdama. Na talasima Radio Lagune očekuju vas brojna iznenađenja i nagrade. Slušajte nas na 93,7! - rekao je Uroš Bogdanović.

Nakon zvaničnog dela i dobrodošlice svi prisutni mogli su da pogledaju kraće filmove o izdavačkoj kući i o Radiju Laguna.

Veliki broj gostiju iz javnog života, uspešnih kompanija i medija uživao je uz fantastični Džambasi bend, ukusne zalogaje Kumbara keteringa, grickalica Pardon i piću koje je obezbedila kompanija Coca-Cola Hellenic. Pored toga, gosti su imali priliku da uživaju i u specijalnim gostima iznenađenja kao što su Prljavi inspektor Blaža i Dejan Cukić.

Može se reći da su svi gosti i dragi prijatelji izdavačke kuće Laguna proveli jedno prijatno, zabavno i drugačije decembarsko veče.

makonda-tracker