Dani Vojvodine u Beogradu 6. i 7. decembra

0
Pokrajinski sekretarijat za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova i Turistička organizacija Vojvodine vas pozivaju na Dane Vojvodine u Beogradu, koji će se održati 6. i 7. decembra 2013 uz bogat dvodnevni program.

Tokom dvodnevne manifestacije pod nazivom Dani Vojvodine u Beogradu posetioci će moći da uživaju u bogatom programu koji su Pokrajinski sekretarijat za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova i Turistička organizacija Vojvodine pripremili.

U petak 6. decembra od 16 do 18 časova Dani Vojvodine održavaju se na Gardošu, ispred restorana Šaran uz gastronomski užitak u besplatnim porcijama vojvođanskih specijaliteta.

Istog dana od 19:30h u Madlenijanumu će biti održan koncert Zvonka Bogdana u pratnji tamburaškog orkestra, a ulaz će biti slobodan za sve koji se prijave dok ima slobodnih mesta. Isto važi i za koncert  Garavog sokaka, koji će se tog dana održati u UK Palilula od 20h.

U subotu 7. decembra od 10 do 16 časova na Trgu Republike biće održana promocija vojvođanske kulture i baštine u srcu Beograda.

Na štandovima svoje ponude predstaviće se: turističke organizacije iz Vojvodine, vojvođanski vinari, salašari sa tradicionalnim specijalitetima, tradicionalne ženske rukotvorine, Asocijacija za ruralni turizam Vojvodine.

Sve prisutne, zabavljaće bend Apsolutno Romantično, koji će svojom prepoznatljivom muzikom doprineti buđenju autentične vojvođanske atmosfere na Trgu Republike.

makonda-tracker