Misteriozni ples iznenadio Beograđane

0
Posetioci UŠĆE Šoping Centra sinoć su doživeli nesvakidašnje iznenađenje kada je više desetina, naizgled zauzetih, pojedinaca iznenada prekinulo svoje dotadašnje aktivnosti i počelo da pleše zajedničku koreografiju.

Fenomen poznatiji kao flash mob privukao je pažnju Beograđana najviše zbog misterioznog natpisa koji su učesnici koreografije, igrači plesnog studija Ris, poneli na svojim majicama, a na kojima je pisalo Julian Loft.

Ali zaista - Ko je Julian Loft? Stroga pravila zabranjuju nam da otkrijemo više, dođite u Beton halu, na adresu Karađorđeva 2-4 i saznajte sami. Novo mesto u gradu, locirano u Beton hali na adresi Karađorđeva 2-4 na mestu nekadašnjeg kluba Magacin, otvara svoja vrata 6. i 7. decembra, čime započinje novo poglavlje beogradskog klabinga.

 

Kako saznajemo, Julian Loft najavljuje uzbudljiv decembar, a mi vam predstavljamo ono što vam očekuje prvog vikenda.

U četvrtak, 12. decembra, nastupiće Frau Kasio, dok je petak, 13. decembar rezervisan za kvalitetan house koji će za posetioce vrteti Goran Starčević, Gruvimen, Fankin’ Blu, Ales, Daniel Čehranov i Dača Milojević.

Za subotu, 14. decembar, Julian Loft priprema iznenađenje, solo projekat nemačkog producenta Sebastiana Duringa, Lovebirds, koji će nastupiti tačno u ponoć. Ovo će biti prvi put da nastupa u Beogradu, a poznavaoci već znaju koliko jedinstven ume da bude Lovebrids za DJ pultom.

Njegov DJ set je kao putovanje kroz vreme, u zvukove iz ’70-ih i ’80-ih, ali upakovane u modernu klupsku muziku. Lovebirds će za DJ pult izaći tačno u ponoć, a nakon njegovog nastupa muzičko kormilo preuzeće rezident večeri, Mis Mili.

Ulaz je slobodan uz rezervaciju.

 

makonda-tracker