Takmičenje za mališane: Moj brat i ja

0
Povodom početka bioskopske distribucije animiranog filma Niko 2, Taramount film organizuje takmičenje za mališane, pod nazivom Moj brat i ja, a zabava je zakazana za nedelju 1. decembar u glavnom holu Delta City-ja, sa početkom u 16 časova.
Niko 2; foto: promo
Niko 2; foto: promo

Pozvani su svi dečaci i devojčice uzrasta od 3 do 12 godina koji imaju brata i žele da pokažu zajednički talenat u pevanju pesme sa repertoara, recitaciji ili imitaciji po izboru u trajanju do 3 minuta, da se prijave na mejl adresu mojbratija@taramountfilm.com najkasnije do petka, 29. novembra u 12 časova.



U prijavi je potrebno navesti ime i prezime takmičara, njihove godine rođenja, kontakt telefon odgovorne osobe, kao i koju tačku žele da izvedu.

Voditelj programa biće glumac Milan Antonić, koji je ujedno i režiser sinhronizacije ovog simpatičnog animiranog filma.

Tročlani žiri, koji će sačinjavati glumci koji su podarili svoje glasove likovima iz filma, izabraće najbolje tri izvedbe.

Pokažite svoj talenat, jer tako možete osvojiti karte za projekciju filma Niko 2 u bioskopu Cineplexx Delta City, majicu i plakat iz filma, plišanu igračku koju poklanja Dexy Co, a prijatelj promocije McDonalds restorani darovaće poklon vaučer za prva tri mesta, za neki od njihovih ukusnih obroka.

Spisak pesama koje su ponuđene malim takmičarima:
 
DEDA MRAZE
KAD SI SREĆAN
ZVONČIĆI
RAZBOLE SE LISICA
IVIN VOZ
IŠLI SMO U AFRIKU
VUČE, VUČE, BUBO LENJA
ZAKLEO SE BUMBAR

makonda-tracker