Sipaj ne pitaj: Poznati podržali humanitanu akciju

3
Od ove srede pa sve do nedelje 17. novembra, kafana Sipaj, ne pitaj u saradnji sa porodicom Une Savić organizuje akciju prikupljanja novca za lečenje te neodoljive dvogodišnje devojčice.
Kafana Sipaj, ne pitaj, foto: promo
Kafana Sipaj, ne pitaj, foto: promo

Akciju je do sada podržao i veliki broj poznatih ličnosti, a neke od njih su se provodile u našoj kafani i pomogle da se prikupi što više novca za Unu!

Prvi je došao kompozitor Filip Miletić, a odmah za njim i mladi supružnici Milena Vučić i Nikola Burovac.

- U ovakvim situacijama volela bih da imam čarobni štapić pa da sve bolesti nestanu, i da sva deca budu izlečena. Sreća je što ima humanih ljudi koji pomažu kada je nekome najteže - rekla je Milena.

Iako se priprema za svoj solistički koncert, ovu humanitarnu akciju nije želeo da propusti ni popularni pevač Marko Bulat.

Poznato je da svakog četvrtka goste u kafani Sipaj, ne pitaj zabavlja Dejan Krstović Meda koji je sinoć premijerno pred publikom izveo svoju novu pesmu Neko.

- Prezadovoljan sam kako su gosti odreagovali na pesmu, a veliki broj njih znao je i tekst iako smo je objavili pre nekoliko dana. Ipak, sada je najvažnije da apelujemo na ljude da pomognu maloj Uni, i naše zadovoljsto je utoliko veće što smo i večeras ovde - rekao je Meda.

Dodatne informacije u vezi sa Unom i načinima na koji joj možete pomoći nalaze se na sajtu: www.pomoczaunu.com

Takođe, poslušajte i Medinu novu pesmu:

makonda-tracker