Octave One: Tehno gruv iz Detroita i Neon parti klubu The Tube

0
Dinamični tehno duo Octave one, koji već više od dve decenije spada među najcenjenije predstavnike čuvene Detroitske scene, gostuje u petak,15.11, u beogradskom klubu The Tube, gde će se dan kasnije održati premijera atraktivnog Neon dance partija.
Octave one, foto: promo
Octave one, foto: promo

Iako je svakako najpoznatija stvar od ovog dua laganija pesma Black Water sa Ann Saunderson, njihovi nastupi su znatno življi, dinamičniji i puni energije. Na svojoj etiketi 430 West Records izdali su neke od revolucionarnih himni densflorova širom sveta, uključujući i čuvenu Jaguar od DJ Rolanda, zatim Falling in Dub od Random Noise Generation’s, kao i My A.U.X. Mind od Aux 88’s. Radili su remikse za umetnike kao što su Massive Attack, Akabu (Joey Negro), DJ Rolando (Jaguar), Steve Bug, Inner City...

Sastav čine braća Lenny i Lawrence Burden, a po potrebi pomažu i ad hok članovi Lynell, Lorne i Lance Burden. Domaća podrška je Dušan Kačarević, a karte su do 00.30 sati 300 dinara, dok će posle tog vremena biti 500 dinara. Dan kasnije je premijera Tube neon partija koji će biti po uzoru na serijal Neon night DJ Solomuna na Ibici. Gosti kluba bi trebalo se da obuku u svetle boje koje će posebno drečati na blek lajtu. Ovaj svetlucav parti režiraju DJ dvojac Zwein, koji je proteklog vikenda imao sjajan nastup na Love district žurki, Kid Kimi, Vuk Smiljanić i Danijel Čehranov, dok se sledećeg petka (22.11) sprema spektakl jer dolazi DJ Butch.

makonda-tracker