Slatkih 6 godina Delta City-ja

0
Priča počinje ovako tacno pre šest godina, 1. novembra 2007. godine, svoja vrata za posetioce otvorio je prvi šoping-mol u Srbiji – Delta City.

Veliki broj najpoznatijih domaćih i svetskih brendova, multipleks bioskop, dečija igraonica, kafićci i restorani, ali i brojne manifestacije koje se organizuju pod krovom Delta City-ja čine da šoping-mol već šest godina bude epicentar dobre zabave za celu porodicu.


U proteklih godinu dana u Delta City-ju je bilo mnogo novina: otvorena je prva radnja čuvenog brenda H&M u Srbiji, velika igraonica za decu Ultra centar Galaktika, nova Terranova, kao i Extreme Intimo, Carter's, Opposite i Caribic Pizza.



Kako bi posetiocima omogućili da budu u toku sa svim dešavanjima, Delta City je u maju ove godine lansirao prvu mobilnu aplikaciju šoping-mola kod nas, dok je u oktobru pokrenut i blog City Style koji čitaoce upoznaje sa najnovijim modnim trendovima, ali i sa savetima o nezi kože, šminkanju, zdravom životu, gastronomiji i drugim lifestyle temama.



- Delta City iz godine u godinu raste zajedno sa svojim posetiocima i konstantno se trudimo da budemo bolji i zadovoljimo sve njihove želje. Tako smo u proteklih godnu dana uveli dosta novina, ali i organizovali brojne zabavne događaje za sve generacije – od dečijeg maskenbala do Antiko festa i brojnih humanitarnih akcija. U prvih šest godina Delta City je posetilo više od 50 miliona posetilaca, a ono što nam je još draže je što sa osmehom izlaze i što nam se uvek rado vraćaju. Povodom proslave šestog rođendana, kao i uvek, za posetioce smo pripremili odličan program, ali i popuste do 50 odsto -  izjavila je Dijana Hrubik, Senior Brand Manager šoping-mola Delta City.



U modernom ambijentu, ispunjenom bojama i svetlošću, brojni posetioci imaju priliku da se zabave i šopinguju svih sedan dana u nedelji, od 10 do 22 sata.

Soping, zabava, gastronomija – Delta City! A za rođendan, zabava - ne jedan, ne dva, već tri dana!

Pored sjajnih rođendanskih popusta do 50 odsto koji su obradovali ljubitelje šopinga, Delta City je pripremio i interesantan program za posetioce svih uzrasta.

 Performansi sa vatrom, perkusionisti, DJ set i nastup Maraqya benda otvorio jeslavljenicki vikend, u petak, 1. novembra. Najmlađe posetioce zabavljali su brojni animatori, facepaint umetnici koji su oslikavali dečija lica, kao i baloontwisteri koji su pravili kapice, mačeve, naočare i druge zanimljive oblike od balona. Voditelji programa bili su Miloš Milovanović i Irena Spasić.


Drugog dana, 2. novembra, posetioce su zabavljali brojni plesači, animatori na štulama, klovnovi, a najmlađi su imali priliku da pogledaju dečiju predstavu pozorišta Čigra.

Završnicu slavlja, u nedelju, 3. novembra, obeležili su nastup dečijeg hora Čarolija, Igor Trifunov, najpoznatiji domaći mađioničar i iluzionista, kao i popularni klupski bend Makao koji je posetioce zabavljao izvođenjem obrada najvećih svetskih hitova.

makonda-tracker