Subb-an i Lea Dobričić stižu u Tube

0
Jedan od trenutno najaktuelnijih britanskih disk džokeja, Subb-an dolazi u petak, 8. novembra po prvi put u Beograd i to u klub The Tube. Subb-ana smatraju vodećim mladim umetnikom savremene škole UK hausa, a isto veče dah Ibice će u prestponicu doneti i naš
Subb-an, promo foto
Subb-an, promo foto

Subb-an jedan je do od najkreativnijih predstavnika nove britanske škole i  već iza sebe ima i laskavu titulu najboljeg mladog DJ-a. Ovo laskavo priznanje poneo je u izboru DJ Magazina, a kad se pogleda spisak mesta na kojima je sve nastupao, ne može se reći nezasluženo. Redovno gostuje po prestižnim klubovima i na festivalima širom sveta, uključujući Watergate (Berlin), Fabric (London), Movement (Detroit), Space (Ibica), Sonar (Barselona), Warehouse Project (Mančester), D’Edge (Sao Paolo), The Electric Pickle (Majami), The Harry Klein (Minhen), BPM (Meksiko Siti), Basics (Lids).
Ove godine imao je i nastup na Exitu sa prijateljem i kolegom Adamom Šiltom, sa kojim drži i agenciju One Records.
Njegova izdanja se nalaze i na etiketama kao što su Crosstown Rebels, Spectral, Saved i My Favourite Robot.  U njegovoj, već prilično bogatoj diskografiji, su i veoma hvaljeni remiksi od umetnika kao što su Jamie Woon, Lana Del Rej, Noir & Haze, Hollis P Monroe.

Odličnu celovečernju zabavu u petak obećava i naša DJ dama Lea Dobričić. Ona je celog leta  žarilla i palila po najluđem svetskom ostrvu zabave – Ibici, pošto je bila rezident u poznatom klubu Privilege.

Karte za ovaj događaj koštaju 300 dinara do pola časa iza ponoći, dok će se posle plaćati 500 dinara.

makonda-tracker