Akcija za sigurnu jesen i zimu u ovlašćenim Toyota servisima

0
U okviru akcije Toyotina jesen, svi vlasnici su pozvani u ovlašćene servise na pravovremenu pripremu vozila za otežane uslove vožnje koje mogu da očekuju u narednim mesecima.

U okviru akcije, omogućene su razne pogodnosti i raznovrsna ponuda artikala prilagođenih jesenjoj i zimskoj sezoni radosti, skijanja i putovanja.

Preventivni kontrolni pregled vozila u 26 kontrolnih tačaka, sa pregledom akumulatora i izveštajem o stanju vozila košta 12 evra.

Iz bogate ponude preporučujemo artikle sa atraktivnim cenama:

Originalni Toyota akumulatori su pouzdani u svim uslovima, savršeno se uklapaju, ne zahtevaju održavanje i pokriveni su fabričkom garancijom. U ovoj akciji koštaju od 70 evra za 45Ah do 97 evra za 65Ah.

Nosači za skije (4 para skija) koštaju 73 evra, dok su krovni nosači za Land Cruisera u ponudi po ceni od 126 evra.

Izdvajamo veoma aktuenu ponudu za sigurnosne zavrtnje, koji su izrađeni od čelika visoke čvrstoće i hromirani, sa jedinstvenim zaobljenim žlebovima i odgovarajućim ključem, maksimalno štite točkove od krađe. U ovoj akciji, komplet košta od 34 evra.

U ponudi su još i zavesice točkova, alu naplatci, grejači sedišta, kuke za vuču, zaštitne obloge prtljažnika i patosnice, kao i zaštitni tretman Toyota ProTect-om, revolucionarnim premazom koji je potekao iz istraživanja svemirske agencije NASA, a koji obezbeđuje visok nivo zaštite kako spoljašnjih tako i unutrašnjih površina vozila, uz garantovanu zaštitu punih 5 godina.

Posebno ističemo i specijalne cene održavanja za vozila starija od 5 godina.

makonda-tracker