Adam Touch: Mađarska DJ nada na otvaranju Atomic Clubbinga

0
Od ovog vikenda, prvog i drugog novembra noćni život Beograda postaće bogatiji za projekat Atomic clubbing, u okviru koga će svakog petka i subote do kraja sezone u klubu Atom live BITI organizovaNE andergraund elektronske žurke. Na vikendu velikog otvaranja n
Adam Touch, promo foto
Adam Touch, promo foto

Iako još mlad, Adam Touch je već dobio podršku starijih kolega kao što su tINI, Yaya from Desolat, Fuse boss, Enzo Siragusa, East End Dubs, Crocodile Soup, Scott Kemp, Medeew & Chicks LuvUs.. Imao je izdanja na etikatama Zeitlos Music, My First Love Record, Draft LTD, Tip Tap Records or Coquette Records i trenutno se smatra za jednu od nadolazećih zvezda u usponu mađarske scene. Tokom vikenda otvaranja  osim njega, domaćini iz organizacije Happy people DJ Lale, Petar Cvetković i Marko Vuković, ugostiće i Banjalučanku Jomu Maju i vojvođansku ekipu Goyu, Tijanu Kabić, Milana Živanova i Mishu Kerkeza.

U okviru projekta Atomic clubbing će se svakog petka i subote do kraja sezone održavati andergraund haus žurke u kojima će dominirati tek haus zvuk, ali će biti prostora i za dip, minimal, tehno, kao i pomalo zapostavljeni dram. Jedno od prvih velikih imena koje dolazi je Britanac Nejtan Kol, čovek koji spada u svetske začetnike tek haus zvuka. Za tehno večeri biće zadužena domaća legenda i jedan od ljudi koji su prvi promovisali taj zvuk u našoj zemlji - Boža Podunavac, dok se na dram partijima ponovo aktivira svojevremeno jedan od najaktuelnijih gradskih izvođača - Rahmani.

Iza projekta stoje organizatori vrlo uspešnih domaćih parti serijala Serious Fun i Dirty Soundz, na osnovu čega i ceo koncept nosi radni podnaslov Dirty Fun with Serious Soundz. U osnovi muzičkog programa biće DJ-evi okupljeni oko organizacije Happy people, koja spada među pionire DJ scene u Srbiji, uz česta gostovanja vojvođanskih i regionalnih artista.

Važna informacija za beogradske klabere je i to što u okviru projekta Atomic clubbing i oni najuporniji mogu ostaviti poslednji atom snage, pošto će AC biti prepoznatljiv po maratonskim žurkama i radnom vremenu do 8 sati ujutru.

makonda-tracker