Veliki Halloween Savamalski Maskenbal u četvrtak

0
Povodom Noći veštica, u četvrtak 31. oktobra, u klubovima Brankow, Mladost i Ludost, biće održan Veliki Halloween Savamalski Maskenbal, koji će i ove godine celu Savamalu na jedno veče pretvoriti u stecište princeza, vampira, đavolica, anđela, plejboj zečica,
Halloween u Savamaloj, promo foto
Halloween u Savamaloj, promo foto

Ova tri kluba će, kao i prošle godine, zajedničkim snagama dočekati u Noć veštica. U Brankowu će se slušati Hip hop i RnB u izboru mlade Dada Selekte, gradske legende DJ Iketa i Byp-a. Takođe, svi gosti Brankowa će učestvovati i u izboru za najstrašniju, najsmešniju  i najseksi masku, što će neke verovatno naterati da budu dodatno kreativni prilikom biranja kostima.

U Ludosti će jedan drugom na crtu izaći Uroš Milovanović i Nebojša Intruder,  koji će puštati radijske hitove za đuskanje, dok je u Mladosti ekipa Massai Warriors-a. Massai, koji trenutno predstavljaju jednu od najaktuelnijih BG DJ postava, nastupaju u sastavu Nexie, Nenad Jovanović, Danijel Čehranov, Kid Kimy i Vuk Smiljanić. Za sve koji dođu kostimirani ulaz je slobodan, dok će ostali moći da kupe masku po ceni od 300 dinara na ulazu u Mladost i Ludost.

TAGOVI: Brankow123
makonda-tracker