Glasajte za Exit i osvojite karte za najbolje festivale

0
Prvog novembra završava se glasanje za najbolji evropski festival , a Exit je i ove godine EXIT, šesti put, nominovan za najbolji evropski festival u okviru European festival awards, najprestižnijeg evropskog festivalskog nagradnog takmičenja.
Exit, promo foto
Exit, promo foto

Ako želite da se EXIT festival i ove godine nađe među deset najboljih evropskih festivala, svoj glas za vodeći domaći festival možete dati ovde, i kao  nagradu možete osvojiti ulaznice za neke od najboljih evropskih festivala.

EXIT jedini festival iz Srbije nominovan za ovu prestižnu nagradu. Svi ljubitelji festivala i svi oni koji žele da ovaj festival bude jedan od najboljih u Evropi imaju priliku da glasaju za EXIT.

Pored ovog priznanja, EXIT je nominovan i za drugu prestižnu evropsku festivalsku nagradu – UK festival awards, kao najbolji festival van Velike Britanije, i u ovoj kategoriji možete glasati ovde.

Na ovom takmičenju učestvuje više od 300 festivala iz 32 evropske zemlje, i veoma je značajno što se i EXIT festival našao u konkurenciji među najboljim festivalima u evropi. Prošle godine više od 500.000 fanova glasalo je za omiljene festivale, a pobednika odlučuje upravo kombinacija njihovih glasova i glasova stručnog žirija. Glasanje traje do petka, prvog novembra do 12 časova.

makonda-tracker