Plesni par već sedam godina

0
Potpisima Aje Jung, direktorke Beogradskog festivala igre i Andreasa Grafa, v.d. direktora kompanije Vip mobile, danas (22.10.) je ozvaničen nastavak prepoznatljive i uspešne saradnje u razvoju umetničke igre u Srbiji.

- Igra je forma komunikacije koja zahteva inovaciju, jednostavnost i težak rad. Upravo su to zajedničke vrednosti koje neguju Vip i Beogradski festival igre. Verujemo da će program za sledeću sezonu potvrditi  kvalitet i snagu ovog partnerstva - istakao je gospodin Graf.

Aja Jung, direktorka Beogradskog festivala igre, ocenila je da je u prethodnoj deceniji  Festival učinio da naš glavni grad postane svetska prestonica savremene igre i značajno mesto u biografiji poznatih igrača i trupa.

- Ponosni smo na sve dosadašnje zajedničke uspehe Vipa i Festivala, kao i na našu publiku koja iz godine u godinu raste uz najaktuelnije naslove i najpoznatije umetnike moderne igre.



Zajednički projekat Beogradskog festivala igre i kompanije Vip mobile je i nagrada Vip poziva, koja se svake godine dodeljuje istaknutim baletskim umetnicima iz Srbije, koji su svoju karijeru gradili u inostranstvu. Program Vip talenti namenjen je najmlađim ljubiteljima umetničke igre i polaznicima Baletske škole Nacionalne fondacije za igru.

makonda-tracker