Leontina Vukomanović i Suzana Mančić potpisivale svoje nove knjige

0
I ove jeseni posetioci Delta City-ja imali su priliku da se upoznaju sa najaktuelnijim domaćim i svetskim bestselerima, kao i da se druže sa poznatim piscima, u okviru tradicionalnog Vulkanovog sajma knjiga, koji se održao u atrijumu šoping-mola, od 16. do 20.
Leontina Vukomanović i Tijana Dapčević
Leontina Vukomanović i Tijana Dapčević

Najmlađi posetioci su u subotu, 19. oktobra, imali priliku da se zabavljaju sa brojnim animatorima u okviru predstave Upoznajte svet dinosaurusa, kao i da uživaju u nastupu dečijeg hora Čarolija. Nakon muzičkog zagrevanja, svoju prvu knjigu pesama Nije tačno sve što lepo zvuči potpisivala je Leontina Vukomanović, kojoj je pored brojnih posetilaca Delta City-ja podršku pružila i koleginica Tijana Dapčević.

Takođe, u subotu se sa posetiocima u atrijumu Delta City-ja družila i Suzana Mančić koja je ovim povodom predstavila drugi deo autobiografije Kao da sam sanjala.

Posebno lepa vest za posetioce bila informacija da su svakog dana, u toku trajanja sajma knjiga, od 10 do 22 sata, imali priliku da sva izdanja kupuju sa popustom od 20 odsto.

makonda-tracker