Sutra izbor za Miss Srbije 2013.

0
Sve je spremno za spektakl! Ko će biti nova Miss Srbije 2013 saznaćemo u utorak 15.oktobra.

O pobednici će odlučivati članovi glavnog žirija predvođenih, po prvi put, predsednikom žirija Boškom Jakovljevićem. Istovremeno, novinarski žiri na čelu sa Sašom Gajevićem iz Ilustrovane politike, Dušicom Milluš, urednicom Pink World i Oliverom Jovićević, novinarkom RTS-a, odlučiće koja devojka će poneti titulu Miss Fotogeničnosti.

Ove godine jedan žiri će činiti uspešne i poznate žene Srbije.

Kompanija Miss Yu, jedina od sveta ovlašćena za produkciju zvaničnog  izbora  najlepšu predstavnice srpske lepote koja se takmičiti na Miss sveta, u poslednjih 9 godina dodelila je 258 stipendija za studiranje. I ove godine sve finalistkinje su dobile stipendije za četvorogodišnje studije na R&B koledžu.

Voditeljski zadatak poveren je Nini Radulović, Saši Plećeviću (alijas Doktor Filgud) i Darku Panoviću.

Muzički program sastavljen je od  poznatih imena muzičke scene ali i mladih, darovitih umetnika. Jedna od zvezda večeri biće i Aco Pejović, Nenad Knežević Knez će izvesti duet sa kćerkom, Kao Kao bend, Ljupka Stević sa hitom Etiketa debitantkinja na muzičkoj sceni Lea Savin i mnogi drugi.

Finalistkinje će nositi glamurozne haljine dizajnera Peđe Nerića i Marije Šabić kao i unikatni nakit koju je za ovu priliku Vojislav Žakula.

Režija je poverena Vladimiru Aleksiću a scenario Vesni de Vinči.

Ovogodišnji izbor za Mis Srbije održava se pod sloganom Ekološka svest – prirodna lepota i kompletan vizuelni identitet izbora će se odvijati u formuli: netaknuta priroda + zdrava hrana = pripodna lepota! Studio u Šimanovcima će podsećati na veliki park, kako na sceni gde će se predstavljati kandidatkinje, tako i u publici koja će imati osećaj da sedi u prirodi.

Umesto crvenog tepiha, mnogobrojni gosti iz javnog života, diplomate, predstavnici medija, VIP ličnosti, ekskluzivni gosti iz inostranstva (iz SAD,Francuske, Brazila, Grčke, Venecuele…) koračaće po zelenom tepihu napravljenom od prirodne trave. Za bogat park, zelenilo i scensku dekoraciju pobrinuo se rasadnik Topalović iz Šapca čiji je inženjerski tim danima razrađivao scenografiju. Devojke će na sceni imati bukete napravljene od prirodnog sezonskog voća i povrća, a atraktivnih detalja će biti mnogo u studiju.  

22 finalistkinje zajedno sa stručnim timom i predstavnicima medija, i ove godine je išao na pripreme pred finalni spektakl.

Pripreme, koje su trajale više od tri nedelje, održale su se u  najluksuznijem letovalištu u ovom delu sveta u hotelu Meliton u Porto Karasu – Grčka, zatim u prelepoj netaknutoj prirodi na Tari, u Dimitrovgradu i u Beogradu, u hotelu Garni Vila Panorama.

makonda-tracker