Večeras se otvara klub Parlament

0
Svečano otvaranje kluba Parlament biće u petak 11. i subotu 12. oktobra, kada će natraženiji DJ iz letnje gradske sezone poput Playa, Nikola, Mirko & Meex, Filipe Simo, Nemanja Boškovic, Architect otvoriti zimsku sezonu kao residenti DJ kluba Parlament.

Novootvoreni klub Parlament u Ruskoj 1 na Senjaku predstavlja novi, friendly koncept vruhunskog provoda po ugledu na čuvene svetske klubove.

Profesionalno osoblje je na raspolaganju da pruži vrhunsku uslugu gostima kluba u vrlo atraktivnom i komfornom ambijentu. Kao sinonim zabave i kvaliteta, Parlament klub pretenduje da postane mesto provoda koje će privlačiti goste iz celog regiona. Posebna stvar je najatraktivnije i najsavremenije ozvučenje koje se može naći na našim prostorima. sa apsolutno kristalnim zvukom i akustičnošću.

Petkom u okviru Sugar Free Friday-a, gosti će moći da probaju čuvene alkoholne poslastice i dezerte koji će biti služeni uz piće dok će subotom u toku Belgrade Calling večeri, gostima biti na raspolaganju konzumiranje pića na metar. Utorak kao poseban dan nudi jedinstven koncept u gradu pod nazivom Run The Twerk.

TAGOVI: provod123
makonda-tracker