Veliki kasting za Fashion Week

0
Veliki kasting za Fashion Week, koji se održava 13. okotobra u hotelu Zira, uvek na pravi način uvek najavi dešavanja koja nas očekuju tokom trajanja manifestacije.

Kasting će biti održan u atraktivnim prostorijama Zira Hotela 13. oktobra sa početkom u 14h. Na jednom mestu okupiće se skoro dve stotine najboljih profesionalnih modela koji sa velikim  nestrpljenjem išekuju da dobiju spisak poslova. Neki od njih već imaju iskustvo stečeno na domaćim i internacionalnim pistama, a nekima će ovo biti prvi nastup na velikoj sceni. Možda baš na ovom Fashion Week-u zasija neko novo lice svetskog modelinga, kao što je to bio slučaj sa Đurđom Stoiljković, koja je od strane svetskih skauta primećena upravo na jednoj Beogradskoj nedelji mode.

Sa druge strane stola modele očekuju vodeća imena srpske modne scene, najpoznatiji domaći dizajneri i stilisti, a tu su i mladi kreatori čija se trema može porediti sa onom koju osećaju manekeni.
Kao uvertira ovom događaju biće organizovan Izbor za buduća lica Fashion Week-a. Više od 20 godina najpoznatija domaća modna agencija Click pronalazi i stvara najuspešnije manekene kod nas.

Ovoga puta pruža priliku da zainteresovanim devojkama i mladićima da postanu zvezde revija na Beogradskom Fashion Week-u, ali i da uspešno počnu inostranu karijeru preko brojnih kastinga za inostrane modne agencije, jer veliki broj Click-ovih modela sa uspehom radi u svetskim modnim metropolama – Milanu, Parizu, Njujorku, Londonu, ali i u Aziji – Kini, Tajlandu, Singapuru...

Kvalitet koji su stekli u Click-u omogućio im je rad za najpoznatije domaće i svetske kreatore i brendove,  kao i foto snimanja za najznačajnije časopise i video snimanja za najbolje reklamne i muzičke spotove. Svi zaintersovani za karijeru profesionalnog modela treba da dođu u nedelju, 13. oktobra u 12h u Hotel Zira (Ruzveltova 35).
Ovaj događaj zanimljiv je i za brojne predstavnike medija, jer lako mogu da dođu do atraktivnih sagovornika, ali i da pre zvaničnog objavljivanja naslute program Fashion Week-a.

makonda-tracker