Story vas vodi na nastup Dejva Klarka

0
Jedan od najpoznatijih svetskih tehno DJ-eva, Dejv Klark, obećava nezaboravan provod u petak (27. septembar) na Heineken Lucky Records partiju koji zatvara Baštu Sava Centra. Story vas vodi na party
Dejv Klark, promo foto
Dejv Klark, promo foto

Klark je, kako je sam rekao, na prošlogodišnjem “Heineken Lucky Records” partiju imao jedan od boljih nastupa i provoda u životu. I ovog puta neće biti ništa manje dinamično, kako i dolikuje poznatom “tehno baronu”, koji svakako spada među najutucajnije disk džokeje u poslednje dve decenije.

- Prošle godine u KPGT-u je žurka bila sold out i bilo je fenomenalno. Osećam se dužnim prema tim ljudima da i ovaj put dam svoj maksimum i napravim šou za pamćenje! Takođe, specijalno samo za ovu žurku je u SC ubačeno novo ozvučenje i to me posebno raduje. Jedva čekam da beogradske klabere opet prodrmam jakim tehno zvukom - poručio je Klark publici u Beogradu pred nastup.
Uz slavnog Britanca za pultom će biti i naš sve aktivniji mladi DJ Speedy, koji je imao više zapaženih nastupa po Evropi ove sezone i predstavlja jednog od najizrazitijih domaćih predstavnika tehna. Kao podrška nastupaju Luka Concret i Miroslav Pavlović B2B Aleksandar G, koji otvaraju program. Karte su u pretprodaji 1.200 dinara, dok će na ulazu koštati 1.500 dinara. Pretprodaja karata: Bilet Servis, Beogradska Arena, TC Ušće (Info pult), Dom Omladine, Dom Sindikata i knjižare Vulkan i Delfi. Online prodaja i naručivanje preko sajta www.eventim.rs.

Ukoliko želite da osvojite dve ulaznice za nastup Dejva Klarka, pošaljite mejl sa ličnim podacima OVDE. Dobitnici će biti obavešteni mejlom.

 

makonda-tracker