Fashion Week u Beogradu

U sredu 15.aprila u Supermarket šopu održan je koktel koji najavljuje početak dvadeset pete po redu Beogradske nedelje mode. Organizator MS Click saopštio je ime novog partnera na projektu, tako da je zvanični naziv manifestacije mts Fashion week powered by So
1
1 / 12

U prisustvu brojnih ličnosti iz javnog života, najavljen je program jubilarnog izdanja Fashion Weeka, a prikazana je i izložba modela velikog broja kreatora koji su godinama odani ovoj prestižnoj manifestaciji. Svi prikazani modeli na izložbi imaju Silver notu u skladu sa srebrnom godišnjicom, odnosno 25. izdanjem Beogradske nedelje mode. Mt:s fashion week powered by Sony Ericsson predstaviće u periodu od 23. do 29. aprila najznačajnije domaće modne kuće i dizajnere, zatim najatraktivnije inostrane brendove prisutne na našem tržištu, kao i talentovane mlade dizajnere.
Koktelu su prisustvovali mnogi dizajneri učesnici: Bata Spasojević, Irena Grahovac, Ana Ljubinković, Tamara Radivojević, kao i Katarina Rebrača, Saša Plećević - Dr Feelgood, Miloš Milovanović i drugi.

makonda-tracker