Besplatne i promo karte za Dejv Klarka na warm up partiju u Bašti SC

0
Žurka zagrevanja za gostovanje jednog od naboljih svetskih tehno DJ-eva Dejv Klarka, koji 27. septembra zatvara Baštu Sava centra, ove subote (14. septembar) na istoj lokaciji.
Dejv Klark, promo foto
Dejv Klark, promo foto

Legendarni “tehno baron” posle nezaboravne žurke koju pre godinu dana priredio Beograđanima u KPGT-u i za koju je i sam rekao da je jedna od najboljih u njegovoj karijeri opet dolazi u prestonicu Srbije. Na warm-up partiju će se, kako i priliči uvertiri za Klarkovo gostovanje, slušati brz tehno zvuk za koji će se pobrinuti - Speedy u i to u “back2back” setu sa Adwarfom, Miloš Vujović b2b Sale L. i 031 Republic.

Ulaz za dame je slobodan do ponoći, dok posle svi plaćaju 300 dinara. Svi koju dođu u subotu imaće prilike da karte za Klarka kupe po promo ceni od 600 dinara, a najsrećniji će ulaznice dobiti besplatno. Trenutna cena karte je 1.000, od 15. septembra 1.200, dok će na ulazu moći da se kupe za 1.500 dinara. Pretprodaja karata: Bilet Servis, Beogradska Arena, TC Ušće (Info pult), Dom Omladine, Dom Sindikata i knjižare Vulkan i Delfi. Online prodaja i naručivanje preko sajta www.eventim.rs.

YouTube
Dave Clarke - The Wolf
http://www.youtube.com/watch?v=XQaQ2qFQzMA

 

makonda-tracker