Petak Sredom: Ida Prester - Lollobrigida večeras u Krugu

0
Krugov Vrt je otvoren sedam dana u nedelji, sa programom koji počinje već u 17:00 a završava se narednog jutra u 02:00. Ovakav način rada odgovaraće svim onima koji žele da svrate na piće posle napornog radnog dana, ali i onima koji žele da uživaju u noćnom am

U sredu, 4. septembra, očekuje nas Petak Sredom! U pitanju je zabava koja će posetiocima Kruga u sred nedelje doneti bezbrižnost petka, a sve to uz kombinaciju muzičkih žanrova i zanimljivih gostiju. Domaćin večeri svake srede biće TV lice Galeb Nikačević Hasci-Jare, koji u poslednjih nekoliko godina, što iz zabave i ljubavi prema muzici, sasvim spontano, s vremena na vreme voli da se oproba i na klupskoj sceni. Ove srede, 24. jula, Galebov DJ set počinje od 20h, a njegov muzički izbor kretaće se na liniji od elektronskog do instrumentalnog, u spoju klasčnih jazz i swing dela 50'-tih na ovamo, deep house, electro swing i dub, predstavljaju najveći deo seta. Nisu mu strani ni drugi muzički izrazi, pa, kretanje u velikoj meri zavisi od same večeri.

Specijalna gošća ove nedelje je harizmatična Ida Prester, članica poznatog hrvatskog sastava Lollobrigida.

Četvrtak donosi muzički izbor koji se kreće od funk-a i soul-a, do plesnih hitova koji su obeležili prethodne dekade. Za dj pultom je Toris Badić.

Petak u Krugovom Vrtu odlikuje bogat program – a ovog petka, 6. septembra, posetioce Krug Vrta čeka Minty Friday i to u dopunjenom izdanju - Pop, Gagi Kabadajić i Matija Sokić. Za iskusne klabere i provod do jutra.

Subota, 7. septembar, u Krugovom Vrtu, očekivano, biće u u znaku sjajne Miss Millie, čija je sama pojava za DJ pultom garantuje dobar provod! Proverite zašto je to veče o kojem svi pričaju ovog leta!

Program počinje u 22:00, a ulaz je slobodan.

Nedelja u Krugovom Vrtu donosi Game Day! Tokom dana, u najlepsoj beogradskoj bašti, odmah pored reke, posetioce Vrta očekuju sve moguće drustvene igre, koje će poslužiti opuštanju, ali i oporavku od radne nedelje i paklenog vikend provoda. U popodnevnim satima najavljuje se porcija sladoleda, ali i omiljeni letnji kokteli. Krug u nedeljni program ubacuje u Karaoke nedeljom!.DJ rezident i ove nedelje biće Nemanja Kostić, producent programa na Radiju B92. Ulaz je slobodan.

Ponedeljak, 9. septembar, i još jedan Happy Monday powered by Wine Jam! Dakle, Wine Jam i Krug će i ovog ponedeljka organizovati vinski dan, u okviru kojeg će gosti Krugovog Vrta moći da  degustiraju različite vrste vina i hrane.
Ponedeljak koji sledi biće u znaku žena, tačnije podruma vina Aleksić, čiji su vlasnici tri sestre. Po mnogima, podrum Aleksić je nova zvezda srpskog vinarstva. Otkrijte zašto!

Da bismo uživali svim čulima, muzički izbor napraviće legendarni Mirče, koji će nas povesti muzičkim brazdama svojih vinila iz nekih lepih vremena. Ovaj svojevrsni vinski događaj počinje već od 20:00, a  vinski matine potraje sve do 02:00 narednog dana. Ulaz je slobodan.

makonda-tracker