Frimejsonsi, Pantelis i Ana Kokić na Guarana Foam Festu

0
Peti Guarana Foam Fest biće održan 21. septembra u beogradskoj Kombank areni, kao i u ljubljanskoj areni Gospodarsko rastavišće. Publika u dve arene biće povezana direktnim video linkom i putem gigantskih led ekrana pratiće dešavanja iz obe hale.
Ana Kokić, promo foto
Ana Kokić, promo foto

Tokom dvanaestočasovog muzičko-scenskog spektakla, pred miksetom će se smenjivati popularne svetske i regionalne zvezde.

Poznati britanski dens duo Frimejsons publiku će u Ljubljani ugrejati novim, ali i starim hitovima. Momci iz Brajtona za Foam fest su pripremili jedinstven repertoar, a publiku će iznenaditi i jednom svetskom premijerom.

DJ Pantelis, koji će nastupiti u Beogradu, jedan je od najtraženijih balkanskih haus i tribal haus producenata. Grčka zvezda na sceni je više od dve decenije, a njegovi hitovi u Srbiji naročito su popularni tokom poslednjih nekoliko godina.

Dolazak na beogradski penušavi parti najavila je i atraktivna pevačica Ana Kokić. Ona je nedavno napravila svojevrsnu generalnu probu za predstojeći Guarana Foam Fest. Ana je sa suprugom Nikolom Rađenom provela odmor u Turskoj, tokom kojeg je uživala i na pena partiju, što joj je, kako sama kaže, bilo uvertira za veliki događaj u Kombank arena.

makonda-tracker