Džejmi Luis: Duh Madoninih partija na Terassi

0
Jedan od pionira šampanj haus muzike, švajcarski DJ Jamie Lewis, poznat i po nastupima na partijima ikone popa Madone, dolazi u subotu u lounge bar Terassa na Kalemegdanu.
Džejmi Luis, promo foto
Džejmi Luis, promo foto

Obzirom da je na sceni skoro četvrt veka Džejmi Luis svakako spada među pionire, ali i među najkvalitenije izvođače fanki disko haus muzike poslednjih godina. Jedan je od retkih umetnika koji su nastupali na Madoninim after partijima posle njenih koncerata, a sarađivao je i sa Dimitri from Paris i Cerrone, takozvanim francuskim kraljevima disko zvuka, kao i sa Bob Sinklerom. 

Njegove stvari kao što su The Light i Be Thankful sa Mišel Viks, kao i remiksi od Seroun i Džoslin Braun, poput numera Hooked on you i You are the one su među najslušanijim haus pesmama poslednjih godina. Izdvajaju se i pesme Mo’ butter sa Kim Kuper, kao i Seven Days sa Kozmo Klajnom. Nastupa gotovo po celom svetu, uključujući i prestižne klubove po Ibici i Monte Karlu, ali i brojne festivale, uključujići čak i čuveni Filmski festival u Kanu. Izdavao je i za cenjene svetske producentske kuće kao što su čuveni Defected, MN2S, Us Subliminal, Yellow & Malligator, Milk and Sugar Germany i Universal.

Ono što garantuje da su njegove žurke među najboljima u Evropi je i rekord starog kontineta koji drži Džejmi Luis. Naime, on je 2003. godine u Cirihu čak 30 sati uzastopno proveo na DJ pultu puštajući muziku na žurci, što svakako obećava dobar provod i u subotu na Terassi.

TAGOVI: 123Madona
makonda-tracker