GS Lasta: Stars in your eyes i Dancing oh the river

0
Gradski splav Lasta, prvi haus splav sa beogradske strane Save, posle odlične matine žurke na kojoj je gostovao jedan od najkvalitenijih britanskih dip haus DJ-eva Hot Since 82, ove sedmice nastavlja u dobro poznatom ritmu.
Hot Since 82, Lasta promo
Hot Since 82, Lasta promo

Na matineu koji je podsetio na duh pravih dnevnih žurki u Evropi, Hot Since 82 je pomirio urbanu gradsku, ali i onu malo otmeniju ekipu. Zabava je počela već oko 18 sati, a dobar provod je trajao do nešto iza ponoći. Ove nedelje program, koji je naišao više nego dobar odziv publike, neće biti mnogo promenjen.

I ovog četvrtka je RnB & Hip hop veče Lasta goes Hip hop, na kome će nastupiti mlada i lepa dama Dadah Selectah, Byp i DJ Ike, koji već godinama zauzima značajno mesto na klubskoj DJ sceni Beograda. Vikend je po pravilu rezervisan za disko, dip i haus tonove, a prethodne žurke koje su uveliko dočekale svitanje dokazale su da će petkom i subotom na Lasti sigurno biti više nego vesela atmosfera.

U petak, 16. Avgusta, na partiju Dancing oh the river za DJ pultom biće Groovyman, Dooshan i Ales, dok u subotu na scenu stupa trio Bross, Coje & Peppe i Goran Starčević na partiju Stars in your eyes. Matine na kome će za muzičku pozadinu biti zadužena ekipa Massai Warriors-a počinje od 18 sati u nedelju, a lagani tonovi koji će dopirati sa zvučnika i palme koje stoje na obodima splava će upotpuniti divan pogled na reku uz zalazak sunca.

makonda-tracker