Loco Dice i Desolat domaćini drugog dana Sonus festivala

0
DJ Loco Dice i ekipa sa njegove Desolat etikete biće glavne zvezde drugog dana Sonus festivala, koji će se od 21. do 25. avgusta održati na egzotičnom ostrvu Pagu u Hrvatskoj.

Loco Dice se ove godine na velika vrata vratio na Ibicu, rezidenturom u svetski poznatom klubu Ushuaia. Organizovao je dnevne partije pod nazivom Used+Abused, a sad je odlučio da duh ovog čuvenog španskog party ostrva donese i na plažu Zrće na Pagu.

Drugog dana Sonus festivala, 22. avgusta, u Papayi će na Desolat večeri gostovati i DJ Sneak, Enzo Siragusa, Guti i Premiesku, u čijim setovima će publika moći uživati do ranog jutra.

Inače, etiketu Desolat 2007.godine osnovali su višegodišnji prijatelji i saradnici, Loco Dice i Martin Buttrich.  Ovaj duo je od Desolata stvorio jedan priznati svetski label za koji danas izdaje više od 50 renomiranih artista, od kojih će nekoliko nastupiti i na Sonusu.

Glavne zvezde Sonusa, koji praktično okuplja sva važna imena svetske andergraund scene, su DJ velikani Luciano, Riccardo Villalobos, Seth Troxler, Sneak, Guti  i Chris Liebing. Na festivalu će nastupiti i Mirko Loko, Pan-Pot, Matthias Tanzmann, Valentino Kanzyani, Zip, Cassy, Davide Squillace, Joseph Capriati, Margaret Dygas, Karotte, Tini, Onur Ozer, Nick Kurly, Mathias Kaden, Dan Andrei i mnogi drugi.

 Sonus će se održati od 21. do 25. avgusta u klubovima Papaya i Kalypso na plaži Zrće na ostrvu Pagu. Osim pet dana i četiri noći nezaboravnog provoda uz najkvalitetniju techno i house muziku, festival podrazumeva i više afterparty-ja, boat party-ja, ali i posebnu cenu karata za posetioce iz Srbije i EX YU zemalja.

Gosti iz Ex Yu regiona ulaznice mogu kupiti po specijalnoj ceni od 45 evra, koja je duplo niža nego za ostatak Evrope. U tu cenu su uračunate četvorodnevne karte, koja podrazumevaju više after i pre partija na ovom egzotičnom ostrvu. Karte se mogu kupiti putem Eventim prodajnih mesta, kao i putem Eventim online shopa www.eventim.rs.

 

makonda-tracker