GS Lasta: Tri žurke i nedeljni matine

0
Gradski splav Lasta, prvi haus splav sa beogradske strane Save, i ove sedmice nastavlja u istom tempu i sprema još tri partija i nedeljni matine.
GS Lasta, promo foto
GS Lasta, promo foto

Lasta se već na otvaranju pokazala kao mesto koje spaja urbanu gradsku, ali i onu malo otmeniju ekipu koja voli kvalitetnu haus i RnB muziku. I ovog četvrtka je RnB & Hip hop veče Lasta goes Hip hop, na kome će nastupiti mlada i lepa dama Dadah Selectah i DJ Ike, koji već godinama zauzima značajno mesto na klubskoj DJ sceni Beograda.

Vikend je po pravilu rezervisan za disko, dip i haus tonove, a prethodne žurke koje su uveliko dočekale svitanje dokazale su da će petkom i subotom na Lasti sigurno biti više nego vesela atmosfera.

U petak, drugog avgusta će na partiju Dancing oh the river, za DJ pultom biti Groovyman, Peppe & Nexie, dok je u subotu na scenu stupa trio Bross, Dooshan & Goran Starčević na partiju Stars in your eyes.

Matine na kome će za muzičku pozadinu biti zadužena ekipa Massai Warriors-a počinje od 18 sati u nedelju, a lagani tonovi koji će dopirati sa zvučnika i palme koje stoje na obodima splava će upotpuniti divan pogled na reku uz zalazak sunca.

makonda-tracker