Galeb Nikačević i grupa V.I.P u klubu Krug

0
Ove srede, 24. jula, u 18 časova u Krugu na programu je prvi Petak Sredom. Domaćin večeri svake srede biće TV lice Galeb Nikačević Hasci-Jare, koji u poslednjih nekoliko godina, što iz zabave i ljubavi prema muzici, sasvim spontano, s vremena na vreme voli da
Galeb i V.I.P, Krug promo
Galeb i V.I.P, Krug promo

Četvrtak u Krugovom Vrtu je rezervisan za Loud Minority Summer Session. Šesta epizoda ovog klupskog serijala nosi naziv Jazzin’ With A Feelin’?! i čeka sve posetioce Krugovog Vrta već ovog četvrtka, 25. jula, od 17 časova, uz DJ set by DJ Joca u društvu specijalnih gostiju - a od 22 časa, komandu nad DJ pultom preuzeće DJ Ike. Prisutni će takođe moći da isprobaju različite vrste Mojito koktela po promotivnim cenama, a ulaz u Vrt je slobodan.

Petak u Krugovom Vrtu odlikuje bogat program, a ovog petka, 26. jula, posetioce Krug Vrta čeka Minty Friday! Nakon proteklog petka i sjajne žurke koju su napravili Ricardo Campos, DJ Ned, Gagi Kabadajić i Nemanja Kostić – ovonedeljno Minty Friday izdanje donosi DJ set Gagija Kabadajića i Matije Sokića. Ulaz u Vrt biće slobodan.

Subota, 27. jul, u Krugovom Vrtu, očekivano, biće u u znaku sjajne Miss Millie, čija je sama pojava za DJ pultom garantuje dobar provod. Program počinje u 22 časa, a ulaz je slobodan.

Nedelja u Krugovom Vrtu donosi Game Day. Tokom dana, u najlepsoj beogradskoj bašti, odmah pored reke, posetioce Vrta očekuju sve moguće drustvene igre, koje će poslužiti opuštanju, ali i oporavku od radne nedelje i paklenog vikend provoda. U popodnevnim satima najavljuje se porcija sladoleda, ali i omiljeni letnji kokteli. Novost je da od ove nedelje Krug u nedeljni program ubacuje u Karaoke nedeljom!.A čim padne mrak, počinje bioskop. Tokom nedelje, posetioci Krugove FB stranice imaće šansu da biraju između nekoliko ponuđenih filmova, koje će te iste nedelje moći da pogledajuna specijalnoj projekciji u Krugovom Vrtu. Ove nedelje, 28. jula, posetiocu Krug Vrta gledaće još jedan sjajan film, a DJ rezident i ove nedelje biće Nemanja Kostić, producent programa na Radiju B92. Ulaz je slobodan.

makonda-tracker