Endi Vord iz Soul Centrala dolazi u klub Terasa

0
Umetnik koji čini polovinu poznatog DJ dua Soul Central, poznatih po remiksu čuvene trake legendanog Derik Meja Strings of life, Endi Vord gostuje u petak, 19. jula u beogradskom klubu Terassa na Kalemegdanu.
Endi Vord, foto promo
Endi Vord, foto promo

Endi Vord je jedan od retkih disk džokeja koji je uspeo da pomiri ukuse i one i fensi  i one malo opuštenije publike, pošto u svom opusu ima niz klubskih himni,  ali i andergraund melodija. 

Iako ima i veoma uspešnu solo karijeru, najpoznatiji je kao deo dvojca Soul Central, koji čini zajedno sa svojim kolegom i dugogodišnjem prijateljem Timijem Vegasom. Soul Central je napravio veliki proboj 2005. Godine, kada su sa remiksom trake Strings of life, koja u originalu pripada DJ legendi iz Detroita, Deriku Meju, napravili pravi ršum na top listama širom sveta.

Endi, koji je inače organizovao i čuvene Sunday morning partije početkom devedesetih, svojevremeno je od Mixmaga proglašen za jednog od najtalentovanijih mladih umetnika, a taj epitet je kasnijom karijerom u potpunosti i opravdao.

Kao član poštovane agencije Soul Heaven, puštao je sa najkvalitetnijim svetskim DJ-evima i  obišao sve značajnije svetske klubove, uključujući i nezaobilazni The ministry of sound u Londonu.

Rad sa Vegasom u Soul Central-u omogućio mu je samo da se još bolje pozicionira kao veoma cenjen izvođač i producent, sa nekoliko svetskih tura iza sebe, što samo znači da se i u petak na Kalemegdanu očekuje više nego dobra žurka.

makonda-tracker