Naxi plaža zatvorena spektakularnim koncertom The Frajli

nakon mesec dana trajanja Naxi plaža 2013 uspešno je završena, a svečano zatvaranje proteklo je u znaku dodele Naxi palme i koncerta novosadskog sastavaThe Frajle pred mnogobrojnom publikom, predstavnicima medija i poznatim ličnostima koje su prisustvom uveli
0
1 / 9 Foto: Promo

Naxi plaža 2013, projekat koji Naxi radio organizuje četvrtu godinu za redom, svečano je zatvorena 14. jula dodelom Naxi palme 2013 i velikim koncertom ženskog kvarteta The Frajle.

Tokom mesec dana trajanja Naxi plaže ispred Ušće Shopping Centra, od 15. juna do 15. jula, sugrađani su svakodnevno mogli da se opuste i zabave potpuno besplatno uz najrazličitije edukativno-zabavne sadržaje prilagođene svim uzrastima.

Pravi pesak, prava plaža ispred Ušće Shopping centra i ove godine, bila je omiljeno mesto zabave, o čemu svedoči i podatak da je Naxi plažu 2013 posetilo preko 1 000 000 ljudi.

Nikola Kovačević, izvršni dorektor Naxi radija, obratio se prisutnima, zahvalio na poverenju i velikoj posećenosti, istakavši da čim se završi jedna Naxi plaža počinje građenje nove.

Naxi palmu 2013 koju su ove godine na osnovu glasova slušalaca osvojile simpatične Novosađanke sa numerom Fina uručio je Nikola Kovačević, izvršni dorektor Naxi radija nakon čega su The Frajle održale koncert za pamćenje.

Uvek raspoložene, talentovane umetnice oduševile su publiku i otpevale najveće hitove sa prvog studijskog albuma Naš prvi album sa putovanja, ali i brojne numere popularne strane i domaće muzike. Mara, Jela, Nata i Nena energičnim nastupom pokrenule su publiku, uvele prisutne u magičan svet vojvođanskog tanga, a brojna publika je svaku pesmu ispratila ovacijama. Fina, Ich liebe dich, Štiklice, Ljubavni napitak, Šunjam se, samo su neke od pesmama koje su izazvale euforiju publike, a tropski ambijent najlepše plaže u novom centu grada, učinio je da uz sjajnu muziku i raspoloženje Naxi plaža postane najveselije mesto u gradu te večeri.

Kao i do sada, Naxi plažu su podržali brojni prijatelji projekta i poznate ličnosti, pa su posetioci tokom trajanja Naxi plaže 2013 uživali u koncertima Željka Vasića, Goce Tržan, Igora Starovića, Davora Jovanovića, Đure i mornara, Mogul benda, Tanje Jovićevič i Rich Bitch benda, benda Crveni storno, Vip i karaokama za novinare, družili se sa članovima benda Parni valjak, Ivanom Jordan, evropskim prvakom u automobilizmu Dušanom Borkovićem, dok je za ljubitelje neprolaznih vrednosti organizovano veče Evergreen muzike koje su predvodili Minja Subota, Nada Pavlović i Ljuba Ninković. Naxi plaža je bila i mesto na kojem su se održale najvažnije letnje manifestacije poput Izbora za kraljicu karnevala brodova, BEFA 2013, Svetski Dan Štrumpfova, AIESEC Global village, prvi kasting izbora Look of the year, Izbor za miss Naxi plaže, modna revija mladih dizajnera i mnoge druge.

Mališani su mogli da se zabave uz brojne predstave klovna Šašavka, Sportakusa i dečijih predstava koje koje je organizovao Ekostar Pak,upoznaju se sa magičnim svetom Štrumpfova u Frikom Štrumpf selu, dok su sve dame svakodnevno uživale u tretmanima za ulepšavanje i opuštanje u ženskom kutku.

Svi sadržaji na Naxi plaži 2013 bili su poptuno besplatni za sve posetioce, a celokupan tim Naxi radija je ponosan što je na listu upešnih projekata uvrstio još jednu Naxi plažu i milionskom broju sugrađana omogućio omiljeno mesto zabave za celu porodicu.

makonda-tracker