Katarina Žutić & Nemanja Aćimović večeras u Krugu

0
U utorak, drugog jula u vrtu kluba Krug biće organizovan festival hrane, muzike i dobre zabave, dok će u večernjim časovima za muzički izbor biti zaduženi Katarina Žutić & Nemanja Aćimović. Ovaj događaj najaviće sadržajnu nedelju dešavanja u Krugovom vrtu.
Moj Instagram za Svratište, promo Krug
Moj Instagram za Svratište, promo Krug

Ove srede, trećeg jula, započinje nova akcija u Krugovom Vrtu. Reč je o izložbi Moj Instagram za Svratište, koja predstavlja prodajnu izložbu na kojoj će svake srede do kraja sezone, u bašti kluba Krug, svoje Instagram fotografije izlagati ličnosti iz javnog života. Sav prihod od prodaje fotografija ide u Fond za radno osposobljavanje, posebnom programu Centra za integraciju mladih. Ove srede svoje fotografije će izložiti bloger Istok Pavlović. Izložba počinje od 19 časova, a već od 21 čas specijalan DJ set izvešće Voneve, umetnica poznata po numerama It’s Over Now i 1984 Hands High. Ulaz je slobodan, a piće dobrodošlice obezbediće Aperol Spritz.

Četvrtak u Krugovom Vrtu je rezervisan za Funk Posle Posla. Treća epizoda ovog Loud Minority kada će komandu nad DJ pultom preuzeti DJ Ike. Prisutni će moći da isprobaju različite vrste Mojito koktela po promotivnim cenama, a ulaz u Vrt je slobodan.

U petak, petog jula program u Krugovom vrtu počinje promocijom organskog vina Kazimir, u 22 časa. Negde iza 22 časa DJ pult preuzimaju Sale Funkin’ Blue i Groovyman, i započinju sa svojim već dobro poznatim Minty Friday DJ setom. Ulaz je slobodan, a program traje sve do jutra.

Subota, šesti jul, u Krugovom Vrtu, očekivano, biće u u znaku sjajne Miss Millie, čija je sama pojava za DJ pultom garantuje dobar provod. Program počinje u 22 časa, a ulaz je slobodan.

Nedelja u Krugovom Vrtu donosi Game Day. Tokom dana posetioce očekuju sve moguće drusštvene igre, koje će poslužiti opuštanju, ali i oporavku od radne nedelje i vikend provoda. U popodnevnim satima najavljuje se porcija sladoleda, ali i omiljeni letnji kokteli. A čim padne mrak, počinje bioskop. Tokom nedelje, posetioci Krugove FB stranice imaće šansu da biraju između nekoliko ponuđenih filmova, koje će te iste nedelje moći da pogledajuna specijalnoj projekciji u Krugovom Vrtu.

Zabava se nastavlja i nedeljom uveče, kada će se za DJ pultom naći Nemanja Kostić, prodicent programa na Radiju B92. Ulaz je slobodan.

makonda-tracker