Story vas vodi na nastup Marka Nastića

0
Najpoznatiji domaći disk džokej Marko Nastić nastupiće u petak, 21. juna u Bašti Sava Centra, a ovaj događaj biće najava za dolazak legendarnog američkog tehno izvođača DJ Rusha, koji će na istom mestu na pult stati nedelju dana kasnije, 28. juna.
Marko Nastić, foto promo
Marko Nastić, foto promo

Beogradski klaberi sigurno su željno iščekivali dolazak Rush-a, pošto će mu ovo biti prvi nastup u Beogradu posle punih sedam godina. Shodno muzici koju pušta Amerikanac i Marko Nastić će se posle dužeg vremena prestoničkoj publici predstaviti čistim i tvrđim tehno zvukom, pa će ovo biti lepa prilika da se od našeg najpoznatijeg DJ-a čuju malo brži tonovi.

Tokom cele večeri karte za gostovanje DJ Rush-a, sa kojim  će nastupiti i Dejan Milićević i Speedy, će se prodavati po promo ceni od 800 dinara, a najlepši parovi koje fotografi uslikaju na žurci će dobijati i besplatne komplete od dve ulaznice. Sve to, naravno, uz još par iznenađenja za publiku. Inače, do kraja ove nedelje karte za DJ Rush-a koštaju 1.000 dinara, naredne sedmice će biti 1.200, a na dan žurke na ulazu nešto skuplje.

Uz Nastića u petak će za DJ pultom biti i ekipa iz Užica 031 Republic, kao i Speedy, poznat po veoma brzom tehno zvuku, koji je nedevno prezentovao na beogradskom nastupu sa jednom od legendi tehna Markom Bjelijem.

Ukoliko želite da osvojite ulaznice za nastup Marka Nastića, pošaljite mejl sa ličnim podacima (ime, prezime, broj telefona) OVDE. Dobitnici će biti obavešteni mejlom.

makonda-tracker