Brankow: Otvaranje bašte, suši i letnji kokteli

0
Svečano otvaranje letnje bašte Brankowa zakazano je za subotu, 15.jun od 21 čas, kada će ovaj klub početi da radi kao Suši & koktel bar. Osim kulinarskih specijaliteta iz zemlje izlazećeg sunca, novitet je i da je jedna od najlepših bašti u gradu poptpuno
Brankow, foto promo
Brankow, foto promo

Do zimske sezone, Brankow će raditi kao letnji Suši & koktel bar. Transformisaće se u mesto pogodno za romantičnu večeru, prijatan razgovor sa prijateljima, ali i kao mesto gde se uz letnje koktele može planirati neki burniji kasniji izlazak u noćni provod. Za ljubitelje sušija svih sedam dana u nedelji tim kuvara restorana Sushi box će spremati veliki broj tradicionalnih vrsta, ali i modernih varijacija ovog japanskog specijaliteta. Jedinstven ambijent bašte Brankowa, ušuškane na granici užeg centra grada i Savamale, ove godine će krasiti i novi zeleni vertikalni zeleni zid, a izgledom će pleniti i veliki šank, dugačak 12 metara.

Tokom leta u bašti će se uglavnom ploviti  kroz soulful, dip haus i disko melodije, a za muzičku podlogu na otvaranju će se pobrinuti dobro poznati duo beogradskih di džejeva, stari fanki i disko znalac Peppe i Peca. Pre dugo čekanog otvaranja bašte, koje moralo da bude odloženo zbog nepovoljnih vremenskih prilika, prijatelji Brankowa će imati priliku da se i definitvno oproste od zimske sezone. U četvrtak će na večeri Extravaganzza nastupiti Oysha, dok će poslednja žurka sezone u zatvorenom delu Brankowa biti u subotu uz jedan od najboljih domaćih kaver bednova  Makao. Ulaz na sve večeri je slobodan.

makonda-tracker