Čuveni DJ Rush stiže u Beograd

0
Jedan od pionira tvrdog tehno zvuka i istaknuto ime svetske elektronske muziške scene, DJ Rush nastupiće 28. juna u Bašti Sava Centra, u okviru Heineken Lucky Records žurki.
DJ Rush, foto promo
DJ Rush, foto promo

Beogradski klaberi su se sigurno uželeli čuvenog Amerikanca, pošto u prestonicu Srbije dolazi posle punih sedam godina pauze i to kao specijalni gost povodom trećeg rođendana agencije Lucky records.

Iako je na prvom mestu poznat po veoma dinamičnim nastupima sa izraženim basom, zbog  čega ga i zovu mašina za ubijanje, njegove setovi čini unikatnim to što imaju i dosta melodike, kao i elemenata fanka, soula, džeza i diska. Po mnogim kritičarima, ali i fanovima Rush je glavni krivac za neke od najboljh brzih tehno traka u svetu elektronske muzike u poslednje dve decenije. On je ujedno i jedno od omiljenih imena naših klabera, pošto se njegova gostovanja u prestonici Srbije, iako ne tako skorašnja, još rado prepričavaju. Rush je već nastupao u SKC-u, Bašti Sava centra, ali i na čuvenoj žurci u hangarima na Novom Beogradu sa Umekom, koja se i danas opisuje kao jedan od najboljih DJ partija u našoj prestonici.

Na svim relevantnim svetskim festivalima  kao što su Tomorrowland, Dance Valley, Summer Spirit, Wonderland i Awakeninigs  je redovan gost sa svojom agencijom  Kne'Deep rec, ali i kao izvođač. Sarađivao je sa mnogim drugim velikanima kao što su kris Libing i Dejv Klark, a neke od najpoznatijih traka su mu Mutha Fucking Bass, Get On Up i I Believe.

Podrška na žurci će biti jedan od naših najboljih DJ-eva Dejan Milićević u bek tu bek setu sa Speedy-jem, koji je nedavno baš u Bašti Sava centra imao izuzetno kvalitetan i dinamičan nastup sa tehno legendom Markom Bejlijem. Ovaj duo koji će zatvoriti žurku najavljuje izuzetno brz tehno zvuk, a imaće dupli razlog za slavlje pošto će se ove večeri  osim rođendana agencije Lucky records,  slaviti i Speedy-jev dan rođenja.  Warm up, takođe u back2back setu, rade Toma Tek & Klaus. Karte će u prvom krugu pretprodaje do 16. juna koštati 850 dinara, a u drugom do 23. juna su 1.000 dinara. Od 23. juna cena će porasti na 1.200 dinara,  dok će na sam dan nastupa na ulazu biti nešto skuplje. Ulaznice se mogu se kupiti  u Bilet Servisu, Beogradskoj Areni, TC Ušće (Info pult), Domu Omladine, Domu Sindikata i knjižarama Vulkan i Delfi. Online prodaja i naručivanje karata se obavljaju preko sajtova  www.tickets.rs i www.eventim.rs.

makonda-tracker