Zagrevanje za Exit širom zemlje

0
Kako biste se što bolje pripremili za Exit festival 2013. i R:Evoluciju, Exit u saradnji sa Tuborgom i Burnom organizuje niz promotivnih žurki tokom juna i jula u čak osam gradova Srbije.
Exit festival, foto promo
Exit festival, foto promo

Samo na ovim žurkama, putem akcije Svi putevi vode na Exit biće omogućena prilika svim ljubiteljima festivala da obezbede sebi popust u iznosu od 1.000 dinara za paket koji obuhvata petodnevnu ulaznicu za EXIT, prevoz i smeštaj,  čija je početna cena 7.990 dinara.

Prva žurka u nizu na turneji, pod nazivom Serbia Dance Tuning, zakazana je za sedmi i osmi jun u Nišu, na poznatoj Niškoj tvrđavi, gde će nastupiti DJ Simon Lee, iz poznatog britanskog benda Faze Action, Kalson, Aćim i Funky Junkie.

Odmah potom, 14. i 15. juna očekuje nas lud vikend u Subotici (Burn Road to Exit) u autokampu Palić, i u Smederevu, na tvrđavi. U Subotici 14. juna, nastupaju Terry Francis, Lale, Ascaloon, Chrono, Kibs i DFNDR, dok će nas u Smederevu 15. juna, zabaviti Alexandar Kowalski, Marko Milosavljević, Speedy, Marko Nikolić&Vedran B2B, Tonbe.

makonda-tracker