DJ Solly Smith večeras u Brankow-u

0
Rezident prestižnog kluba Zelo’s u Monte Karlu, poznat i kao jedan od najaktulenijih haj kles DJ-eva u svetskoj prestonici glamura i luksuza, po prvi put dolazi u Beograd i to u četvrtak, 30. maja u bar Brankow.
Solly Smith, foto promo
Solly Smith, foto promo

Solly Smith ujedno je i muzički urednik kluba Zelo’s, koji važi za jedno od najtrendi mesta u Monte Karlu i stoga ga redovno posećuju najveće zvezde iz sveta muzike, sporta i glume.

Partiji na kojima nastupa po pravilu su veoma glamurozni, manje više kao i sve drugo u mestu čuvenom trci Formule 1, teniskom turniru i skupocenim jahtama i vilama. Između ostalih, Smith je delio pult i sa nekim od najprestižnijih izvođača elektronske muzike kao što su Bob Sinkler ili Dimitri From Paris, koji je poznat po nastupima na čuvenim partijima osnivača Playboy-a Hjua Hefnera, ali i modnim revijama Chanel, Karla Lagerfelda, Jean Paul Gaultier-a i Yves Saint Laurent-a. Otvaranje letnje bašte je zbog najavljene kiše odloženo za sledeći četvrtak, šesti jun, kada će Brankow početi da radi i kao Sushi bar.

makonda-tracker