Ray Okpara sutra u Mikser House-u

0
Disk džokej sa čuvene etikete Mobilee Records legendarne Anje Šnajder, Ray Okpara doneće opipiljivi duh berlinskog klabinga u Savamalu, u petak, 24. maja, kada nastupa u Mikser House-u Za pultom će biti i Dejan Milićević, kao i Nemanja Krstić.
Ray Okpara, foto promo
Ray Okpara, foto promo

Ovaj momak poreklom iz Nigerije jedan je od producenata i DJ-eva  koji su trenutno u velikom naletu, a perkusije i hipnotišući bitovi začinjeni soulom su najbolje odrednice za muzički stil Ray Okpare kojim je pokorio svetsku klabing scenu.Okpara u Savamalu dolazi kao deo Mobilee records, berlinske izdavačke kuće čiji su vlasnici Anja Šnajder i Ralf Kolman. Osnovan 2005. Godine, Mobilee records okupio je veliki broj kvalitenih umetnika, koji predstavljaju nove forme zasnovane na klasičnim house i technostrukturama, pritom negujući retro minimalistički zvuk.

Uz Okparu isto veče za miks pultom će se naći i Nemanja Krstić, kao i jedan od veterana domaće scene Dejan Milićević, koji je ove sezone imao nekoliko veoma zapaženih nastupa u Beogradu, ali i širom Evrope.

- Ovom žurkom počinje sezona letnjih zabava u gradu i s obzirom na to ko nam dolazi, očekujem više nego dobar vajb cele večeri. Ray je u poslednje vreme sve aktivniji, ima sve više nastupa po celoj Evropi i jedan je od umetnika koji konstantno idu napred. Sigurno nas čeka još jedna luda žurka do jutra - kaže Milićević, koji ove godine već ima zakazane nastupe na Sonar off-u Barseloni, na EXIT-u, na Kanegra festu i Kazantipu u Ukrajini.

makonda-tracker