KBO! i Novembar sutra u Božidarcu

0
U petak, 24. maja u beogradskom klubu Božidarac u okviru serijala Vračar Rocks! Nastupiće poznata kragujevačka pank-rok grupa KBO!, kao i niški sastav Novembra, ut podršku smederevskog benda Potres.
Vračar Rocks, promo plakat
Vračar Rocks, promo plakat

KBO! je najstariji i najaktivniji pank bend u Srbiji. Nastali su davne 1982. godine,i nikada nisu menjali svoj stav. Iako postoje više od 30 godina, Vuja i ekipa su, čini se, zauvek mladi. Njihov nov album je spreman i očekuje se tokom ove godine.

Novembar predstavlja ono najbolje što nam je južna Srbija dala u poslednjih dvadesetak godina. Melodični pank rok je osnova muzike koju sviraju, a posle višegodišnje pauze objavili su novi album Proklet, tako da će ovaj koncert biti prilika da publika pored proverenih hitova čuje i neke od novih pesama.

Priliku da otvori ovak mini pank fest imaće smederevska grupa Potres, sastav koji svoju muziku opisuje kao pank-rok-ska-kor.

Ulaznice po simboličnoj ceni od 300 dinara mogu se nabaviti u prodavnici Felix u tržnom centru Sremska, a na ulazu na koncert karta će koštati 500 dinara.

makonda-tracker