Bar Brankow: Suši i kokteli u zelenoj oazi Savamale

0
Svečano otvaranje letnje bašte Brankowa zakazano je za 30. maj od 21 čas, kada će ovaj popularni klub početi da radi kao Suši & koktel bar. Osim kulinarskih specijaliteta iz zemlje izlazećeg sunca, novitet je i da je jedna od najlepših bašti u gradu, popt
Brankow bar, promo cover
Brankow bar, promo cover

Do zimske sezone Brankow će raditi kao letnji Suši & koktel bar. Transformisaće se u mesto pogodno za romantičnu večeru, prijatan razgovor sa prijateljima, ali i kao mesto gde se uz letnje koktele može planirati neki burniji kasniji izlazak u ludi noćni provod. Za ljubitelje prvoklasnog sušija svih sedam dana u nedelji tim kuvara restorana Sushi box će spremati veliki broj tradicionalnih vrsta sušija, ali i modernih varijacija ovog japanskog specijaliteta. Jedinstven ambijent bašte Brankowa, ušuškane na granici užeg centra grada i Savamale, ove godine će krasiti i novi zeleni vertikalni zeleni zid, kao i veliki šank, dugačak 12 metara.

Tokom leta u bašti će se uglavnom dominirati soulfull, dip haus i disko melodije, a za muzičku podlogu na otvaranju će se pobrinuti dobro poznati duo beogradskih di džejeva, stari fanki i disko znalac Peppe i Peca. Druga dva dana otvaranja nastupiće Pedja Stanković uz već dobro poznati set Ane D koji uživo prate Sale na saksofonu i Niko na perkusijama i jedan od najboljih domaćih haus sastava Makao i DJ Oysha. Ulaz je slobodan.

makonda-tracker