Splav Sound u četvrtak otvara 18. sezonu

0
Pionir beogradskog klabinga na void, klub Sound ovog vikenda će započeti proslavu punoletstva i pod sloganom Čujemo se ući u svoju 18. sezonu. Otvaranje mesta prepoznatljivog po kvalitetnom haus zvuku i čuvenim svitanjima na reci je u četvrtak 23. maja.

Jedinstven ambijent, vesela atmosfera i kvalitetna muzika i ove sezone biće zaštini znak kluba Sound. Na svečanom otvaranju jednog od najpopularnijih klubova na vodi u Beogradu kad su haus, disko, fanki i tek-haus zvuk u pitanju u četvrtak će nastupiti rezidenti. Za pultom će se menjati dobro poznata ekipa beogradskih klupskih DJ-eva Aćim, Oysha, Goran Starčević i Peđa Stanković, koji će ujedno nastupiti i na druga dva dana otvaranja.

S obzirom da ove godine slavi punoletsvo klub Sound će tokom sezone će imati i veliki broj iznenađenja za svoje goste. Ali i zadatak da opravda status jedne od najvažnijih i najdugovečnijih tačaka na mapi noćnog života Beograda, koju svi gosti glavnog grada već godinama navode kao neizostavno mesto za provod  u jednoj od evropskih prestonica zabave.

Kao i do sada, Sound će raditi sredom, petkom i subotom. Sreda je rezervisana za serijal Disco sound žurki kada će se slušati Pop, Rock, Funk, Disco, Mainstream, Underground, House i Reggae hitovi iz različitih muzičkih epoha.  Petak i subota, tokom kojih će se za miks pultom smenjivati rezidenti kluba, već dugi niz godina su prepoznatljivi po kvalitenim haus melodijama i gostovanjima inostranih izvođača. Ulaz u klub je slobodan, a rezervacije i sve informacije na 063 807 18 53.

makonda-tracker