Zagrevanje za Depeche mode sutra u Brankowu

0
Nastupom sastava The Gift, jednog od najautentičnijih tribjut bendova čuvenih Depeche mode, u četvrtak, 16. Maja će u baru Brankow biti održano zagrevanje za dugo očekivani koncert Depeche mode-a, 19. maja na Ušću. Svečano optvaranje bašte Brankowa zakazano je
The Gift bend, foto promo
The Gift bend, foto promo

Depeche mode tribjut bend The Gift prepoznatljiv je po veoma atraktivnom nastupu i ekscentričnom ponašanju članova benda na bini. Zato će u četvrtak svi fanovi ove grupe imati priliku da  malo obnove gradivo i pred koncert na Ušću uživo čuju Enjoy the silence, Personal Jesus, Just can’t get enough, It’s No Good, Strangelove i druge hitove.

- Prenećemo autentičnu harizmu koju Dave Gahan i ekipa imaju na bini, a senzualan ambijent Brankowa će dodatno dočarati nastup. Mi na neki način živimo podvojene živote, pošto pola života, to jest onaj deo koji provodimo na sceni, dišemo kao pravi Depeche mode. Naš zadatak je da ljudi to veče čuju Depeche mode i lepo se provedu i uvereni smo da će tako i biti - kaže pevač sastava The Gift Jovan Matić.

Dave Gahan, odnosno pevač Jovan Matić živeo je u Londonu poslednje četiri godine. Zato će ovo će biti veoma retka prilika da se The Gift posle nastupa na Beer festu 2009. i serije koncerata u Hrvatskoj pred gostovanje Depeche mode 2010. godine, čuju u Beogradu.

makonda-tracker